Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kasia

Beata M ogladacie ?

Polecane posty

Go艣膰 Sade
42 minuty temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

A dlaczego ty mnie tak przepytujesz i uwa偶asz, 偶e musz臋 ci si臋 t艂umaczy膰?聽

Nie dyskutuj臋 z tymi co ryj膮, kumasz?

Chrum chrum wracaj do swojego chlewika swojej 艣wince dupk臋 liza膰.

musz臋 przyzna膰聽 ze tobie聽 tupetu i chamstwa to ci nie brakuje

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
31 minut temu, Go艣膰 Sade napisa艂:

musz臋 przyzna膰聽 ze tobie聽 tupetu i chamstwa to ci nie brakuje

M膮drze prawisz 馃槃聽I nie tylko 馃槃

Bycie "totalnie por膮ban膮" zobowi膮zuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Popieram
18 godzin temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

A dlaczego ty mnie tak przepytujesz i uwa偶asz, 偶e musz臋 ci si臋 t艂umaczy膰?聽

Nie dyskutuj臋 z tymi co ryj膮, kumasz?

Chrum chrum wracaj do swojego chlewika swojej 艣wince dupk臋 liza膰.

Mistrzowska riposta 鈽猴笍 馃憤馃徏

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zea
2 godziny temu, Go艣膰 Popieram napisa艂:

Mistrzowska riposta 鈽猴笍馃憤馃徏

gimbaza si臋 jara

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Fajna babka - zastanawia mnie tylko gdzie ona te pi臋kne buty zak艂adka skoro jej rozrywka to zawozenie dzieci do przedszkola i tk maxx.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
3 minuty temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Fajna babka - zastanawia mnie tylko gdzie ona te pi臋kne buty zak艂adka skoro jej rozrywka to zawozenie dzieci do przedszkola i tk maxx.聽

Ju偶 nie przesadzaj, spotyka si臋 z kole偶ankami,聽 rankuje z m臋偶em no i teraz chodzi na eventy, oczywi艣cie cz臋stotliwo艣膰 nie jest pora偶aj膮ca, ale tak to jest jak ma si臋 dzieci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Rankowac mo偶e w kapciach - w ko艅cu to by艂 emu-zasadny zakup聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mw3

te buty tez zak艂ada do seksu z m臋偶em

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosx

Mnie ciekawi jedno - skoro Becia nie pracuje to z czego ona 偶yje? Sk膮d sta膰 j膮 na Gucci, LV i inne duperele?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 were

ma bardzo dobrze zarabiaj膮cego m臋偶a a ciebie to boli?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czips w oddali

Ogl膮dam i lubi臋, chocia偶 dla mnie to ona jest jeszcze ma艂olata聽:classic_biggrin:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddd
23 minuty temu, Go艣膰 were napisa艂:

Nie boli. Po prostu uwa偶am, 偶e bycie niepracuj膮c膮 kobiet膮 to g艂upota. Oczywi艣cie je艣li komu艣 sytuacja 偶yciowa nie pozwala pracowa膰 to co innego, ale Beata nie wygl膮da na osob臋 niezdoln膮 do pracy.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
42 minuty temu, Go艣膰 were napisa艂:

I tym sposobem m膮偶 ma kas臋 a nie ona a to dla mnie totalny ...yzm skoro pracowa艂a wcze艣niej i mo偶e dalej zarabia膰. Nie ma to jak ubezw艂asnowolnienie od m臋偶a.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sade
1 godzin臋 temu, Go艣膰 ddd napisa艂:

Nie boli. Po prostu uwa偶am, 偶e bycie niepracuj膮c膮 kobiet膮 to g艂upota. Oczywi艣cie je艣li komu艣 sytuacja 偶yciowa nie pozwala pracowa膰 to co innego, ale Beata nie wygl膮da na osob臋 niezdoln膮 do pracy.聽

nie ty b臋dziesz decydowa艂a czy Beata b臋dzie zajmowa艂a si臋 domem czy p贸jdzie do pracy, to tak jak ja bym kaza艂 i艣膰 na spawacza bo tak chce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oksi艅ska

Wie kto艣 mo偶e gdzie pracuje jej m膮偶?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
Dnia 15.03.2019 o 11:30, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Nawet 偶eby miala chodzi膰 po domu w balerinach Chanel to jej sprawa a was wida膰 jak boli ze kogo艣 sta膰 na co艣聽 lepszego ni偶 was. Skoro ma pieni膮dze to niech kupuje聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Nie rozumiem zawi艣ci i b贸lu d**y. Ma pieni膮dze to mo偶e nie pracowa膰 jaki wy macie z tym problem? Bo musicie codziennie rano wstawa膰 i i艣膰 do pracy na 8h?? A ona mo偶e pozwoli膰 sobie na siedzenie w domu? Nikomu tym krzywdy nie robi dzieci nie g艂oduj膮 a wr臋cz przeciwnie sta膰 ja na wi臋cej ni偶 was i to was tak uwiera w tylek. Byle by tylko si臋 o co艣 przyczepi膰. Jak nie za gruba to za chuda... Skoro nikt wam nie pasuje to wy艂膮czy膰 ten YT...聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
3 godziny temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Nawet 偶eby miala chodzi膰 po domu w balerinach Chanel to jej sprawa a was wida膰 jak boli ze kogo艣 sta膰 na co艣聽 lepszego ni偶 was. Skoro ma pieni膮dze to niech kupuje聽

Otrzyj pian臋 z r.y.j.a聽馃ぃ

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Misstrzyni

Beatke subskrybuje i ciesz臋 si臋 z ka偶dego filmiku, dlatego 偶e bardzo relaksuje mnie jej ogl膮danie. Ma ogromn膮 lekkosc, naturalno艣膰, lubi臋 nawet, 偶e nie przycina nagrania i powtarza, je偶eli si臋 zatnie. Ma par臋 sformulowan, kt贸re troch臋 mi przeszkadzaj膮, teraz przypominam sobie tylko "na szybkiego" zamiast "na szybko", ale to drobnostka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

brzydka jak wszystkie inne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zmora

Dziewczyna jak dziewczyna. 呕yje na wysokim poziomie, ale nie jest wynios艂a. Jakie艣 takie ciepe艂ko od niej bije i to jest zdecydowanie na plus. Dzieci zadbane, grzeczne, ca艂kowita przeciwwaga rozgardiaszu w 10minutspokoju. Nie ogl膮dam jej zbyt cz臋sto, bo mnie dobra luksusowe zupe艂nie nie interesuj膮,聽 a porady pseudo eksperckie "jak to zrobi膰 stylizacje" wr臋cz dra偶ni膮, ale czasami wpadam na jej kana艂. Jakby nie patrze膰 fajna babeczka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

Jestem ze Szczecina :) Widzia艂am Beat臋 w Galaxy i robi pozytywne wra偶enie, na pewno nie wygl膮da na 45 lat, co za bzdury Wy tutaj wypisujecie :D Jak na m贸j gust troch臋 za chuda, 5kg do przodu by si臋 przyda艂o, ale tak to mega zadbana, elegancka laska kt贸ra wygl膮da na tyle na ile lat ma. Jaka艣 obsesja zaw艂adn臋艂a kobietami, ka偶da wstydzi si臋 wygl膮da膰 na tyle lat na ile ma... a z艂a wiadomo艣膰 jest taka, 偶e wi臋kszo艣膰 z Was dok艂adnie na tyle wygl膮da ;) Mity o 40stkach wygl膮daj膮cyh jak 20stki, to tylko mity niestety. Beata bardzo na plus, lubi臋 j膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mini
Dnia 19.09.2019 o 23:04, Go艣膰 gosc napisa艂:

Jestem ze Szczecina 馃檪 Widzia艂am Beat臋 w Galaxy i robi pozytywne wra偶enie, na pewno nie wygl膮da na 45 lat, co za bzdury Wy tutaj wypisujecie 馃槃 Jak na m贸j gust troch臋 za chuda, 5kg do przodu by si臋 przyda艂o, ale tak to mega zadbana, elegancka laska kt贸ra wygl膮da na tyle na ile lat ma. Jaka艣 obsesja zaw艂adn臋艂a kobietami, ka偶da wstydzi si臋 wygl膮da膰 na tyle lat na ile ma... a z艂a wiadomo艣膰 jest taka, 偶e wi臋kszo艣膰 z Was dok艂adnie na tyle wygl膮da 馃槈 Mity o 40stkach wygl膮daj膮cyh jak 20stki, to tylko mity niestety. Beata bardzo na plus, lubi臋 j膮.

Bo to zazdrosnice pisza, kazdej wydaje sie, ze wyglada mlodziej. Prawda jest taka, ze wiekszosc kobiet wyglada starzej. Mi jak ktos odejmuje te 10 lat, to tylko usmiecham sie pod nosem, ze dobra, dobra, wiadomo, kazdy okreslajac czyjs wiek odejmuje mu co najmniej z 8 lat. Wiem jak wygladam i nie nabieram sie na te gadki wiekowe. Wracajac do Beaty, to piekna, mloda kobieta, ktora ma przeurocze dzieciaki.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Zyje z 500 plus oraz z wspolprac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zmora
Dnia 8.04.2019 o 19:14, Go艣膰 Gosc napisa艂:

I tym sposobem m膮偶 ma kas臋 a nie ona a to dla mnie totalny ...yzm skoro pracowa艂a wcze艣niej i mo偶e dalej zarabia膰. Nie ma to jak ubezw艂asnowolnienie od m臋偶a.聽

Przecie偶 ona ma tr贸jk臋 ma艂ych dzieci kto艣 si臋 musi nimi zaj膮膰. Mieszka za miastem, wi臋c praca聽 i dojazd do niej pewnie zaj臋艂aby jej ca艂y dzie艅. P贸jdzie do pracy jak dzieci podrosn膮. Teraz musia艂aby mie膰 nianie na ca艂y dzie艅, wi臋c gdzie tu sens i logika. Jak ma szans臋 zapewni膰 dzieciakom fajne dzieci艅stwo to niech to robi bez wyrzut贸w.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
Dnia 8.12.2019 o 14:59, Go艣膰 Mini napisa艂:

to piekna, mloda kobieta, ktora ma przeurocze dzieciaki.聽

Koszmarna, nudna,聽szcz臋ka i dzi膮slowy聽u艣miech fuj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jej

Mnie 艣mieszy jej mejkap no艂mejkap.Tona specyfik贸w chu*j wie po co

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
Dnia 15.03.2019 o 11:30, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Bywa te偶 z m臋偶em na kolacjach,na randkach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
Dnia 8.04.2019 o 19:14, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Przecie偶 Ona pracuje.Ma na siebie dwie firmy w tym jedna to nieruchomosci.Podejrzewam,偶e apartamenty.Daje rad臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxxxxx

Jedna z niewielu youtuberek kt贸rym nie mam nic do zarzucenia. Dobra luksusowe w takim wydaniu lubi臋, faktycznie one do niej pasuj膮 i wygl膮da z klas膮, wida膰 jako艣膰 po tych rzeczach no i inwestuje sensownie: torba Peakaboo z mody nie wyjdzie bo to ju偶 klasyk, tak samo p艂aszcze czy trencze Burberry, to wszystko jest sp贸jne. Piej臋 z zachwytu, bo zanim j膮 odkry艂am by艂am potwornie zm臋czona laskami pokroju Weroniki J. aka Szusz, kt贸ra wydaje niebotyczne pieni膮dze na siebie a wygl膮da gorzej ni偶 niejedna kobieta w jej wieku z torebk膮 z Zary na ramieniu, o stanie cery i psychiki nie wspominaj膮c. Beata jest pouk艂adana, wida膰, 偶e ma fajne ustabilizowane 偶ycie na poziomie, wg mnie jest czym si臋 inspirowa膰, a 偶e nie pracuje? Ponownie - pozytywnie zazdroszcz臋 馃槈

Udost臋pnij ten post