Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia

Beata M ogladacie ?

Polecane posty

14 godzin temu, Mimosa napisał:

Widzę, że wróciła do pomysłu podbicia zagranicznego yt, raz już jej się nie powiodło, zobaczymy jak będzie tym razem.

14 godzin temu, Mimosa napisał:

Widzę, że wróciła do pomysłu podbicia zagranicznego yt, raz już jej się nie powiodło, zobaczymy jak będzie tym razem.

Nie sądzę by to wypaliło, ona ostatecznie jest dość nudna i zachowawcza. Nie ma jakiegoś super życia, głównie dom i Arbonne, kupuje też za mało na tle amerykanek no ale może się mylę. Komentarz a propo Steford wife bardzo trafny 🙂

7 godzin temu, Huest napisał:

Kiedys ja ogladalam...ale troszke bezbarwna jest dla mnie 

B jest bardzo zachowawcza

Przykladna zona I mama....

Ale nie mam nic do niej ,ma prawo nagrywac na co ma ochote I co jej widzowie chca ogladac 

Pozdrawiam 

To prawda, Beata jest zachowawcza i w stylu i w zachowaniu. Jesteśmy w tym samym wieku, rok temu spotkałam ją w Kaskadzie w Szczecinie i 1 co pomyślałam to to, czy ja taż powinnam się już tak poważnie nosić. Beata ma dojrzały typ urody i wg mnie trochę stylizacjami dodaje sobie lat, na żywo pomyślałabym gdybym nie znała, że to super zadbana czterdziestka. Btw ona jest bardzo drobna na żywo, teraz mam wrażenie, że jeszcze schudła i wg mnie nie robi to dobrze jej twarzy. Ogromny plus za zmianę fryzury, w dłuższych wygląda młodziej.

Dnia 3.09.2020 o 20:04, Dollita napisał:

To prawda, Beata jest zachowawcza i w stylu i w zachowaniu. Jesteśmy w tym samym wieku, rok temu spotkałam ją w Kaskadzie w Szczecinie i 1 co pomyślałam to to, czy ja taż powinnam się już tak poważnie nosić. Beata ma dojrzały typ urody i wg mnie trochę stylizacjami dodaje sobie lat, na żywo pomyślałabym gdybym nie znała, że to super zadbana czterdziestka. Btw ona jest bardzo drobna na żywo, teraz mam wrażenie, że jeszcze schudła i wg mnie nie robi to dobrze jej twarzy. Ogromny plus za zmianę fryzury, w dłuższych wygląda młodziej.

To prawda, zeszczuplala co dodało jej 5 lat na twarzy