Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet1989

Kolejna samotna 30latka

Polecane posty

Kilka tyg temu skonczylam 30 lat a nadal jestem samotna. Bylam w kilku ,,luznych" zwiazkach, z ktorych bylam zadowolona, czerpalam z nnch radosc i kprzysci. Nigdy jednak nie mieszkalam z facetem, malo tego od 9 lat, prawie bez przerwy mieszkam sama.

Przez wieksza czesc zycia czulam sie wysmienicie w swojej sytuacji, jednak od ok. 2-3 lat mysle nad zalozeniem rodziny i urodzeniem dziecka... pytanie tylko z kim...

Mam dobrze platna prace jako tzw wolny strzelec, przez kilka lat prowadzilam firme, na ktorek stracilam mnostwo pieniedzy (nieuczciwi klienci) ,  musialam sprzedac przez to mieszkanie. Na chwile obecna mieszkam na wynajmie, nie mam auta, prawa jazdy, oszczednosci  na poziomie 60-70tys. Pochodze z patologicznej rodziny, z ktora nie utrzymuje kontaktu, pewnie rowniez przez fakt pochodzenia bohe sie bliskosci.

Co do wygladu to jestem dosc ladna kobieta, 164/63 kg (tak wiem, musze schudnac z 6 kg). W okolicach 20stki bylam atrakcyjna zdecydowanie powyzej przecietnej, teraz z racji wieku wyglad posypal sie.

Nie mam super wyksztalcenia, nie dokonczylam studiow. 

Doradzcie mi w jakich facetow powinnam celowac w celu stworzenia, stalego zwiazku i gdzie ich szukac? 

Czasami mam wrazenie, ze moj  pociag juz odjechal...

Gość Kkk

Próbowałaś w internecie?