Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Mata piankowa, warto?

Polecane posty

Gość Gość

Chce zakupić taką właśnie, wiecie tę składaną z takich jakby piankowych puzzli. Dziecko może na niej leżeć, później bawić się itd. Jeżeli mialyscie to długo służyła? Przydała się? 

Gość Gramofon

Córka wydłubała element ze srodka literki  , zadławiła się i nie mogła odchrzaknąć. Przy drugim dziecku znów spróbowałam z puzzlami, tym razem kupiłam duże elementy chyba owoce, bez malutkich wypełnień  w srodku , ale Maluch  odgryzł emelent łączenia. Kupiłam mate w jednym kawałku, obszyta materiałe dokoła i służy juz poł roku, 

Gość Gość

A u nas sie sprawdziła. Kupiłam jak córka miała 4 miesiące do nauki przewracania, pelzania itd, teraz ma dwa i pół roku i odkrywa matę na nowo, rozpoznaje litery, cyfry, kolory, układa swoje imię itd. Fakt, gryzla trochę jak była młodsza, ale nie aż tak, by coś odgryzc. Z wad - pod matą zbiera się brud, ciężko to potem odkurzyć, co jakoś czas muszę każdą literke z osobna myć i wycierać (a jest ich dużo 36). Ale ogólnie polecam. Z zastosowań to jeszcze okazało sie, że jest dobra do blokowania robótek (jak ktoś robi na drutach:)

Gość Gość

Tak pytasz jakby to kosztowało kupę pieniędzy. Chcesz to kup,