Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xyz

3 wojna światowa?

Polecane posty

Gość Xyz

Patrząc na arene międzynarodową, i zerwany traktat, obawiacie się wybuchu 3 wś, czy uważacie że Polska jest krajem bezpiecznym i nic nam nie grozi?

Gość gosc

mi to zwisa, może sobie wybuchnąć, przynajmniej nie będę musiał się wieszać tylko mnie rozwalą bombą albo kulą w łeb i wreszcie spokój bedzie

Gość ...

wystarczy podku..rwić rosje i bedzie wojna gwarantowana

Gość ...

bo i ta rosja w planach ma atakowac polske z niemcami sujsz ma tylko czeka na specjalny moment teraz poki co atakuje ukraine ale cos ucichlo ostatnio dlatego ukraincy do polski sie przeprowadzili

Gość ///

Islam chce pozbyc sie rosji rosja chce zniszczyc polske zamiast rosji ma powstac panstwo islamskie

Gość ///

a zamiast polski ma byc teren rosji

Niczego nie można wykluczyć , ponieważ Ameryka ma swoje interesy , Rosja ma swoje interesy , do tego dochodzą inne państwa Ameryki i Europy które także chciałyby ugrać więcej niż mają w tym momencie . Osobiście mam nadzieję , że do niczego takiego nie dojdzie , ale nie postawiłabym wszystkich pieniędzy , że na pewno nigdy w życiu nie będzie kolejnej wojny światowej

Gość Xyz

Zastanawia mnie czy doszłoby do kolejnego podpisania traktatu tyle że z Chinami między innymi włącznie. Do tego Konflikt w Wenezueli, jeżeli Stany zdecydowałyby się wejść tam z armią, Rosja mogłaby również zbrojnie odpowiedzieć. Więc taki dylemat mam, pakować walizkę i wałówkę czy siedzieć spokojnie i wakacje rezerwować 😛

Gość gość

No to teraz zaczynam się bać

Gość niestety

Też się boję... Polecam oglądać programy survivalowe i zacząć się przygotowywać na najgorsze.

Gość sadnessssss

OBY to byla prawda...... bo jesli USA wypali atomowke, albo co gorsza - Iran wypali na Izrael, jako Polska mamy przekichane. Caly swiat ma przekichane.

Gość sadnessssss

*nieprawda mialo byc

Gość Biuletyn

Polska ma dobre stosunki dyplomatyczne z Iranem i jako państwo nie mieliśmy nic wspólnego z zamordowaniem złego generała. Myślę, że trafiła im się gratka (zapewne z pomocą mosadu, za niezłe szekle albo nawet i bez), ale jedna na milion, a Trump jako Trump bez wyrzutów i zorientowany na nagrodę jaką było rozwalenie mózgu irańskiej szajki szejków, popełnił ryzykowny ruch, który zapewnił mu prowadzenie w grze o zniszczenie wroga grożącego światu. To wszystko.

Iran nic nie zrobi, gdyby Ameryka wiedziała, że mają arsenał nuklearny pewnie nie odważyliby się na taki ruch. Iran wzbogaca uran, ale broni narazie nie posiadają. 

Mnie osobiście martwi zazdrosny i zajadły niemota Putin, który nie będzie sobie pozwalał przecież na taką potwarz, jakoby Stany mogły robić co chciały kontynując rolę hegemona na mapie świata i na pohybel ruskim.

Gość gość

trump wydal rozkaz i 3 wojna swiatowa już sie zbliża już puka do drzwi przyjdziemy ją przywitac me serce brzmi :D

Gość gość

Podobno usa chce wycofać swoje wojo z Iraku

Gość Biuletyn
20 minut temu, Gość gość napisał:

trump wydal rozkaz i 3 wojna swiatowa już sie zbliża już puka do drzwi przyjdziemy ją przywitac me serce brzmi :D

Nie popieram tego, ale z tego nie będzie wojny. Jeszcze nie.

Jeszcze długo nie będzie.

A Trump to dupek. Tak jak i Bush.

Gość ccxx

Mnie i tak na niej będzie japońcy mają już broń laserową powodzenia..

Gość Aggie
4 minuty temu, Gość ccxx napisał:

Mnie i tak na niej będzie japońcy mają już broń laserową powodzenia..

Dlaczego Cię nie będzie... choć chyba każdy wolałby tego uniknąć, ale jesteś młody i zdrowy, jesteś zdrowy prawda?😐

Gość Gosc

Zjednoczcie się teraz przez jeden dzień i odmawiajcie Mój R.óżaniec, aby powstrzymać tę at.omową w.ojnę, która jest obecnie planowana.

M.ódlcie się za te biedne d.u.sze, nie tylko w I.r.a.n.i.e, ale i w krajach, które zostaną nieświadomie w to uwikłane.

M.ódlcie się także za te biedne kraje, które są używane jak pionki w tej nikczemnej grze kłamstw, planowanej przez grupy, które nie są od B.o.g.a, Mojego Przedwiecznego Ojca.

Moje dzieci, idźcie teraz i nakłońcie wszystkie Moje dzieci, aby razem m.o.d.l.i.ły się dla złagodzenia tego wielkiego okrucieństwa wobec ludzkości.

Wasza ukochana Matka

Matka Ocalenia

Gość Gosc

S.zatan i jego d.emony pracują, aby spowodować straszliwe zniszczenie. Jeśli unicestwią d.u.sze, zanim dana im będzie szansa rehabilitacji w oczach Mojego Syna, wówczas będą one utracone. Taki jest plan złego. Szuka on jak najwięcej d.usz, aby zapobiec ich wejściu do K.r.ólestwa Mojego Ojca. Dzieci, Mój Ś.więty R.óżaniec może zapobiec w.ojnie, kiedy m.odląc się, o.dmawiacie wszystkie t.ajemnice w jednej m.odlitwie.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

S.zatan i jego d.emony pracują, aby spowodować straszliwe zniszczenie. Jeśli unicestwią d.u.sze, zanim dana im będzie szansa rehabilitacji w oczach Mojego Syna, wówczas będą one utracone. Taki jest plan złego. Szuka on jak najwięcej d.usz, aby zapobiec ich wejściu do K.r.ólestwa Mojego Ojca. Dzieci, Mój Ś.więty R.óżaniec może zapobiec w.ojnie, kiedy m.odląc się, o.dmawiacie wszystkie t.ajemnice w jednej m.odlitwie.

czyli kosmici chca wojny?