Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhjkjkjol

Jestem tepa wiec nie moge sobie z tym poradzic,ze sa laski ladniejsze ode mnie...

Polecane posty

Gość uhjkjkjol

wiec siedze calymi dniami na kafe i zakladam hejterskie tematy o nich,zeby poczuc sie chociaz przez chwile odrobine lepiej i zapomniec jakim goownem jestem :)

Co o mnie sadzicie ?

Gość Marzyciel

srram ci  w ryj

Gość Glupek

Czy wyjazd poza granice panstwa polskiego to marzenie czy latwa rzecz do zrealizowania?

Gość uhjkjkjol

Naprawde nic na to nie poradze,ze jestem taka tepa :(

Gość Hhh

To zrób sobie zabiegi będziesz jeszcze ładniejsze od tych dziewcząt 

Gość Ala

Może zadbaj o siebie. Co prawda będziesz nadal tepa ale chociaż ładniejsza 

Gość uhjkjkjol
1 minutę temu, Gość Hhh napisał:

To zrób sobie zabiegi będziesz jeszcze ładniejsze od tych dziewcząt 

Jestem taka brzydka,ze nawet to mi nie pomoze :(

W ogole to najbardziej mnie koorwica bierze,jak widze laski,ktore sa naturalnie piekne,bez zadnych zabiegow i jestem zla,ze one maja urode za darmo a tyle kobiet musi taki majatek wydawac na to,zeby tak wygladac.Najchetniej bym im przywalila :(

Gość Twoja Stara

Aha, to fajnie masz xD

Gość kasanowa

dawaj na piwo :-)

Gość 4343

Pokaż fotkę jak wyglądasz 

Gość Jjjkkl
30 minut temu, Gość uhjkjkjol napisał:

Jestem taka brzydka,ze nawet to mi nie pomoze :(

W ogole to najbardziej mnie koorwica bierze,jak widze laski,ktore sa naturalnie piekne,bez zadnych zabiegow i jestem zla,ze one maja urode za darmo a tyle kobiet musi taki majatek wydawac na to,zeby tak wygladac.Najchetniej bym im przywalila :(

Widziałaś Kylie Jenner przed zabiegami? Z każdej zrobią dość ładna kobiete 

Gość Noway000

Autorko jestem taka jak Ty!

Tyle ze ja juz wydalam kase na wypelniacze policzkow bruzd i doline lez i niewiele to dalo 😞

to niesprawiedliwe!!!

niedlugo wiosna lato to one beda wszedzie 😞 te modelki.

ja juz mialam na glowie kazdy kolor wlosow i nic.

kazdy chlop jest dla nich mily. Bo liczy na to ze skorzysta. Albo chociaz ladna sie do niego usmiechnie. O to mi chodzi. Ze one maja fory wszedzie. Jedna sie wychwalala jak to dostala prace bo jest od jakiejs mlodsza szczuplejsza i ladniejsza. I z nia wygrala. Chodzi w mini szpilach i sie przed kazda wywysza. Nie kazda ladna taka jest ale to przykre jak ktos sie od ciebie czuje lepszy tylko dlatego ze jest ladny a glupie chlopy jak burki lataja za nia i sa na kazde skinienie.

Gość Noway000

Nie wiem co u Ciebie jest problemem jesli waga to wystarczy schudnac. Ja jestem za chuda i nie moge przytyc.

Mam tradzik od lat a teraz zmarszczki puchne na twarzy. Lecze sie u endokrynologa chwilowo mialam lepsza cere. Teraz znowu paskudna 😞

To wszystko jest takie niesprawiedliwe. Nie chce mi sie wychodzic. Powinnam korzystac cieszyc sie poki jestem w miare mloda a czuje sie jak staruszka. I tak jestem traktowana niewidzialna albo niemile widziana zdarza sie niemila meska obsluga w sklepach.

Bylam jakis czas dosc ladna to mialam porownanie... jakie chlopy sa DWULICOWE!!! oni wielbia ladne, robia wszystko, laza za nimi robia przyslugi pomagaja. A brzydka? Najchetniej uderzyliby ja drzwiami robiac miejsce ladnej.

Gość Gość kartofel

Do Gość Noway000 i autorki tematu

Spora część - znaczna część mężczyzn to wzrokowcy. Stąd jeśli jakaś miss Universe przejdzie im koło nosa tracą rozum. I to do takiego stopnia, że są gotowi dla nich zrobić wszystko. Owszem czasem rzucą się na te mniej atrakcyjne, ale to albo w celach seksualnych, albo gdy mogą czerpać z tego inne korzyści. Niestety chciałoby się napisać inaczej, ale prawdy nie da się oszukać. Sam jestem mężczyzną i przez wiele lat myślałem i postępowałem tak samo, do momentu kiedy pewne wydarzenia w moim życiu zmieniły całkowicie mój stosunek do wielu spraw. 

Gość Daisy

Jesteście po prostu głupie kobiety i dlatego widzicie, że wszyscy są lepsi. Nie, nie są, to tylko wasze krzywe postrzeganie rzeczywistości, ja też tak kiedyś myślałam a teraz widzę, że ładnych ludzi w tym kobiet jest najwyżej 15-20%, reszta jest przeciętna lub gorzej. Nawet modelki nie są super, taka znana Anja Rubik wygląda koszmarnie, Krupa poprzerabiana jak Minge, kilka na krzyż jest ładnych.

Taka prawda.

Gość 4343

Pokażcie jak wygladacie płaczecie ze was nikt niechce.Ja sam wychowuje 2 dzieci i mnie tez żadna niechce.Bo nie mam kasy.Bo auto za Stare i tak w kółko.

Gość Noway000

Dlatego nie mam szacunku dla wiekszosci mezczyzn.

Jak widze ze zle traktuje brzydka to wiem juz wszystko.

Podobno po tym poznasz czlowieka jak traktuje kogos kto nie moze mu nic dac. Albo sam nic od niego nie chce.

To sie tyczy mezczyzn i kobiet. Slyszalam tez slicznotki wysmiewajace sie z brzydkich facetow. No ale skoro oni sa sklonni lizac im tylki no to coz.

Ogolnie brzydcy nie maja wesolo i uroda innych ich po prostu boli

Ja to rozumiem i szanuje. Wiadomo ze nie przywale ladnej a to ze tak pomysle wynika z frustracji.

Gość Daisy

Noway trądziku można łatwo się pozbyć, nie rozpaczaj. Dobry lek lub/ i kosmetyki i nie masz żadnego problemu na wieki, co brałaś do tej pory? Ja mam prawie 30 i do niedawna trądzik jak nastoletni gimgówniak, też byłam załamana kiedyś (ale za to nigdy nie miałam tendencji do zmarszczek i ich nie ma wcale).

Gość Brzydula

Może lakarstwem na wasze bolączki będzie jak obnizycie trochę poprzeczkę dla faceta i jego wyglądu. Trzeba mieć troche samokrytyki i nie spodziewać się modela jak nie jest się modelką. Bo frustracji nie będzie końca.

Gość Daisy

Problem w tym, że każdy się uważa za modela (albo swojego partnera/partnerkę) podczas gdy są obiektywnie przeciętni, większość ludzi uważa się za super nie tylko w kwestii wyglądu, brak samokrytyki?🙂

Te kobiety tutaj mają w drugą stronę, za niska samoocena i stąd pogląd, że wszyscy są ładniejsi, co jest bzdurą.

Gość Tatianka6

Brzydula a myslisz ze brzydcy nie szukaja modelek z idealna cera? Heh..

Bylam troche ladniejsza na hormonach to wiem jacy startowali i brzydcy i ladni. Dopiero zaczeli mi mowic czesc bo wczesniej nie bylam godna z bardzo spuchnieta twarza i tradzik

Nie jest wam przykro jak widzicie jak traktuja modelki a jak Was?

Nawet nie chodzi o podryw zwyle sytuacje? Wiecie ze przez pasy brzydkie lub stare sa rzadko przepuszczane? A ladne juz z daleka miejsce im robia.

Daisy bralam izotek ale wrocilo, yasmin i androcur a jak odstawilam mialam tradzik sterydowy plecy twarz dekolt szyja ramiona.

Gość Gość kartofel

Oby tylko te ładne się wyśmiewały z brzydszej urody facetów. Bardzo często wykorzystują fakt, że się im podobają i manipulują nimi na całego. Taki "misio" lata za nią jak za miodem, podaje łapkę, w razie potrzeby użyczy paru srebrników czy też swojej męskiej pomocy. Ten z kolei szczęśliwy, że to właśnie do niego zwraca się o pomoc, żyje w przekonaniu, że coś dla niej znaczy, i brnie w ten ślepy zaułek dalej. 

Co do ustawiania poprzeczki. Raczej nie szedłbym w poziom wysokości tylko przemyślane zweryfikowanie swoich potrzeb czy określenia wizji bycia z drugą osobą. Co będzie istotne dla mnie jako ewentualnego partnera itd.

Gość Daisy

No to nie objadaj się antybiotykami czy innym shi tem tylko zmień dietę na bezcukrową dziewczyno. Dużo młodych osób objada się słodyczami a potem zła cera, nadwaga jak u Grycanek o.O po co sobie to robicie. A na twarz Duac, jeżeli trądzik nie jest poważny zniknie po kilku użyciach (na stałe), tylko musisz wyciągnąć receptę od lekarza, wystarczy jeden kremik i od czasu do czasu rób maseczki z węglem lub różową, białą glinką.

Gość Noway000

Setki sytuacji gdzie widac jak pomiataja brzydka a jak wielbia ladne. Naprawde wstyd mi bylo jak chlopak ktory z nami pracowal nawet nie mowil mi czesc na korytarzu a ladne adorowal. Chodzilo o zwykle czesc.

Moglam sama powiedziec a skoro czulam niechec? On im pierwszy mowil. Ode mnie odwracal glowe.

Jeden powiedzial ze jestem brzydsza od jakiejs innej. No sorry ale zycie to nie wybory miss. Wiem ze piekna nie jestem.

Gość Noway000

Skoro faceci udaja ze nie widza ze sa manipulowani przez ladne? Im to jest na reke bo moze sie oplacic. A brzydkiej nie warto traktowac jak czlowieka ani kolezanki. Nie mowiac o czyms wiecej.

Daisy probowalam tez masci duac juz nie pamietam tego dziadostwa. Ale na plecy i reszte nie uzywalam bo po co jak na t2arz nie pomoglo? Glinek tez uzywalam. Mikrodermabrazja easypeel na blizny zlusCzylo mi skore platami. Itd itp. Pic na wode jak masz zrabane hormony. Probowalam tez nie jeac kompletnie slodyczy glodzic sie no wtedy mialam na hormonach ciutmniejszy lojotok ale bylam wychudzona. Teraz slodkie jem okazjonalnie duzo mniej niz osoby z normalna cera. Musialabym w ogole przestac jesc i na hormonach jechac.

Gość Noway000

Ladne tez nie sa glupie. Nieraz cwane wezma faceta w obroty i doja z kasy. Wiecie czemu? Bo one widza ze faceci sa interesowni chodzi im tylko o seks i pokazanie sie wiec korzystaja.

Czemu faceci zakochaja sie wylacznie w ladnej i z idealna cera?

A kobiety kochaja tez brzydkich. No chyba ze startuje do samych modelek to one widza ze jest pusty i na czym mu zalezy. Ale normalne kobiety kochaja i to bardzo tez brzydkich. Nie za kase. Tak po prostu.

Gość Daisy
10 minut temu, Gość Noway000 napisał:

Setki sytuacji gdzie widac jak pomiataja brzydka a jak wielbia ladne. Naprawde wstyd mi bylo jak chlopak ktory z nami pracowal nawet nie mowil mi czesc na korytarzu a ladne adorowal. Chodzilo o zwykle czesc.

Moglam sama powiedziec a skoro czulam niechec? On im pierwszy mowil. Ode mnie odwracal glowe.

Jeden powiedzial ze jestem brzydsza od jakiejs innej. No sorry ale zycie to nie wybory miss. Wiem ze piekna nie jestem.

No to po co słuchasz takich frajerów? 🙂 Mi też ktoś próbował wmówić, że jestem gorsza od niego (koleś sięgający mi do ramienia i z sylwetką beczki) lub inny mający dziewczynę z wyglądem Aliena czy inna potwora. Wierz mi że NIKT nie mający kompleksów nie będzie starał się umniejszać innym, dowalanie innym to domena osób które same mają kompleksy i chętnie przelałyby je na kogoś, zawsze tak jest.

Gość Gość kartofel

Mówią że miłość jest ślepa, w wielu wypadkach to ostra faza zaćmy z zezem rozbieżnym połączonym z daltonizmem. Taka mieszanka musi źle wpływać na ocenę sytuacji.

Gość Noway000

Ten kolega z pracy to totalny przykład braku kultury, a to z kolei świadczy o lukach w dobrym zachowaniu. Mnie osobiście takie sytuacje mocno irytują, bo może się nam ktoś nie podobać, możemy go nie lubić,  ale kulturę zawsze należy okazać.

Swoją drogą Drogie Panie pamiętajcie, że atrakcyjność to nie tylko wygląd zewnętrzny.   

Gość Fff

Ile masz lat autorko?

Gość Hhhh

Przesadzasz