Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Na ile lat wyglądacie? Od czego zależy dodawanie mi wieku

Polecane posty

Gość Gość

Otóż 19 lat mam, a większość ludzi od małego mnie postarza. Jak byłam w zerowce starsza pani myślała że będę szła do komunii. Jak miałam iść do zerówki znajoma mojej siostry myślała że do 1 klasy będę szła. Jak w 3 klasie byłam jedna dziewczyna powiedziała że wyglądam na 4 klasę. Jak byłam w 4  czy 5 klasie jeden chłopak niedużo młodszy pytał się ty z gimnazjum? Ja byłam w 4 klasie jedna dziewczyna parę lat młodsza mówiła ty na 1 gim wyglądasz. W 5 klasie znajoma mamy się pyta a ta do gimnazjum już, po prostu wzięła mnie za gimnazjalistkę. Jak byłam w 5 klasie koleżanka mamy mówila że wyglądam na 1 czy 2 gim(14,15 lat). Jak miałam 12 lat i siostra patrzyła na zdjęcie to mówi że wyglądasz na 16. Jak miałam 13 lat to pani dentysta powiedziała że na licealistkę wyglądam. Jak byłam w 1 gim to ksiądz że szkoły się pytał jak po próbnym egzaminie gim? Jak 14 lat miałam to Wujek nie pytał się o wiek i gada odwalisz flaszkę, kuzynka z kolei jak miałam lat 14 też nie pytała się o wiek i mówi że co palisz z facetami. Jeszcze jak 14 lat miałam to sporo starszy facet do mnie zagadał Jak miałam 15,5 roku to pan w średnim wieku mi piwo postawił, jak ja powiedziałam ja niepełnoletnia to był w szoku. Jak byłam w 2 gim to znajoma mamy myślała że jestem w 1 Lo. Jak miałam 16 lat i byłam u kuzynki na weselu to do tańca mnie poprosił na oko 9 lat starszy ode mnie chłopak. Jak byłam w 1 Lo to dziewczyna rok starsza się pyta a ty to z maturalnej klasy? Jak miałam 12 lat to nikt z obcych nie mówił do mnie dziecko tylko proszę pani. Jak miałam lat 14-15 to jakieś dziecko dzień dobry mi powiedziało. Jedna kuzynka mi powiedziała że na 19 nie wyglądam tylko na 21 może 22 lata. Jak teraz bylam w sklepie przymierzalam buty to pani mówiła że pewnie gdzieś pani studiuje i dlatego pani rzadko przychodzi do sklepu( a mówiłam o studniówce), czyli wg niej wyglądałam nie na maturzystkę tylko na studentke ale nie powiedziała którego roku. Tylko czasami ludzie mi odejmuja rok i mówią że młodo wyglądam. A dlaczego większość mi dodaje lat a część odejmuję? A to że w wieku 14-15 lat mi piwo papierosy proponowali nie pytając się o wiek i że w wieku 12 lat powiedzieli do mnie proszę pani to dlatego że na starsza wyglądam? A to że straszy chłopak sporo do mnie zagadał bo chodzi o mój wzrost, wiek czy że starszej wyglądam? A ta pani ze sklepu że jestem na studiach to chyba po prostu stwierdziła że nie wyglądam na maturzystkę prawda? 

Gość Gosc

Ja wyglądam na 17 a mam 23 i myślisz że to fajne? (M)

Gość gosc

a ja mam 28 i wszędzie musze świecić dowodem osobistym bo mi nawet 18stki nie dają karwasz twarz barabasz, to jest dramat dla faceta, może i dla kobiet byłby to komplement ale dla mnie to jest dramat, nawet kobiety nie traktują mnie poważnie, musiałbym chyba 16-18 latki rwać, ale takie mnie nie interesują, a dla 23 czy 25 latki jestem dzieciakiem gówniarzem z wyglądu