Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Życie po rozwodzie

Polecane posty

Gość

Witam mam 28 lat jestem po rozwodzie z poprzedniego związku mam syna 3.5roku poznałem dziewczynę która ma 26lat i 5 letnia córke . Spotykaliśmy się jeszcze podczas bycia z mężem/żoną . Teraz jesteśmy wolni . Gdy wszystko wyszło na jaw mojej obecnej dziewczynie odbijało nie wiedziała co robić czy wrócić do męża czy zostać ze mną z jednej strony mnie kocha z drugiej dla dziecka . Ona do tej pory pozbierać się nie może raz jest jak przylepa a raz nie podchodź z kijem . Przez to mam tak zryty beret że nawet sexu nie potrafię z nią uprawiać gdzie wcześniej to jedna z najważniejszych rzeczy dla nas była ja nie potrafię stanąć na wysokości zadania a jak już to przedwczesny wytrysk. Co się dzieje z nami o co chodzi niby ona chce ale ja czuję wewnętrznie niepokój 

Gość gość

Oj Sebciu i po co Ci to było?

Gość jareczek
2 godziny temu, Sebek4385 napisał:

Witam mam 28 lat jestem po rozwodzie z poprzedniego związku mam syna 3.5roku poznałem dziewczynę która ma 26lat i 5 letnia córke . Spotykaliśmy się jeszcze podczas bycia z mężem/żoną . Teraz jesteśmy wolni . Gdy wszystko wyszło na jaw mojej obecnej dziewczynie odbijało nie wiedziała co robić czy wrócić do męża czy zostać ze mną z jednej strony mnie kocha z drugiej dla dziecka . Ona do tej pory pozbierać się nie może raz jest jak przylepa a raz nie podchodź z kijem . Przez to mam tak zryty beret że nawet sexu nie potrafię z nią uprawiać gdzie wcześniej to jedna z najważniejszych rzeczy dla nas była ja nie potrafię stanąć na wysokości zadania a jak już to przedwczesny wytrysk. Co się dzieje z nami o co chodzi niby ona chce ale ja czuję wewnętrznie niepokój 

Moja rada - Sebo musisz sobie znaleźć jaką zgrabną sarynkę z małą dupeczką.

Gość jareczek

🤑

Gość gość

😜  👍

Gość gość

Ale jej już mąż nie chce, może coś tam bredzi o miłości ale to szok . Po miesiącu będzie po wszystkich , ona chyba załapała w co wdepneła i nie przewidziała takiego obrotu sprawy. Ty miałeś być lekiem na całe wymyslone zło , byłeś od seksu, przytulania , motylków natomiast od bezpieczenstwa, kasy, wczasów itp był mąż który się z układu niebawem wymiksuje. Zdradzaczka jest w czarnej dupie i zadaje sobie sprawę że twoja atrakcyjnosc to kochanek a nie materiał na męża ( sory taka prawda - prawdopodobnie ) . Musisz ją wspomagać i opiekować się nią bo to ty jesteś też przyczyną tego stanu.