Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ss4523

Walentynki prezent dla niego

Polecane posty

Gość ss4523

Pomocy!!! Szukam pomysłu na prezent dla walentynki dla niego tylko problem jest z tym że mało się znamy...nie całe 2 miesiące.Nasz związek jest burzliwy. Ja nawet nie wiem czy chce z nim być. Ma ktoś jakiś pomysł na prezent taki bardziej uniwersalny? Ba ja nawet nie wiem czy my się spotkamy w walentynki bo oficjalnie nie jesteśmy razem. Ale w razie czego muszę coś mieć. I to musi być coś takiego żebym mogła w razie czego oddać. Myślałam może o skórzanym pasku??? Perfumy odpadają

Gość Gość
15 minut temu, Gość ss4523 napisał:

Pomocy!!! Szukam pomysłu na prezent dla walentynki dla niego tylko problem jest z tym że mało się znamy...nie całe 2 miesiące.Nasz związek jest burzliwy. Ja nawet nie wiem czy chce z nim być. Ma ktoś jakiś pomysł na prezent taki bardziej uniwersalny? Ba ja nawet nie wiem czy my się spotkamy w walentynki bo oficjalnie nie jesteśmy razem. Ale w razie czego muszę coś mieć. I to musi być coś takiego żebym mogła w razie czego oddać. Myślałam może o skórzanym pasku??? Perfumy odpadają

Zrob mu loda z polykiem.  

Gość przegość

Walentynki, to święto związane z miłością. Co wspólnego z miłością ma pasek?

Gość ziommmbel

Spędźcie czas razem. Ja w tym roku jadę z moim bae polatać w tunelu aerodynamicznym speedfly pod wrockiem. Wydatek większy niż planowaliśmy, ale kurcze niezapomniane przeżycia