Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska

Czy gdyby dało się przewidzieć że druga ciąża będzie mnoga, poprzestałybyście na jednym dziecku?

Polecane posty

Gość ciekawska

Na przykład macie jedno dziecko, a druga ciąża to bliźniaki. Gdybyście wcześniej znały przyszłość że druga ciąża to będą bliźniaki to poprzestałybyście na jednym dziecku?

Gość Gość

Ja ogólnie poprzestalam na jednym dziecku

Gość Ala

Moja siostra urodzila corke,za 3 miesiące znow zaszła w ciąże z blizniakami i zyje,juz dzieciaki mają 16 i 15 lat i nie rozumiem po co takie durne pytania. Nie macie co robic

Gość sss

A ja bardzo marzyłam o bliźniętach. Jestem teraz w drugiej ciąży, znowu pojedynczej. Ale gdybym jeszcze kiedyś zaszła i byłyby bliźniaki to bym się cieszyła. To zależy od warunków. Teraz akurat mam takie na dwójeczkę, ale w przyszłości będziemy budować dom.

autorko nasz synek miał półtora roku gdy podjęliśmy decyzję że czas na drugie dziecko, poszłam do ginekologa a on mi mówi że mam dwa pęcherzyki graffa więc jeżeli będziemy się teraz starać o dziecko to będą bliźniaki 🙂rozmawialiśmy w domu na ten temat i postanowiliśmy działać ,dziś chłopcy mają 9 lat.

Gość Kolo

Wola czyli można powiedzieć że ty znałaś przyszłość ,bo wiedziałaś że będziesz miała bliźniaki.