Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lolipoop132

Biust

Polecane posty

Drogie Panie a więc, czy któraś z was ucierpiała przez noszenie źle dobranego biustonosza?? Lub czy pomimo dobrze dobranego biustonosza kondycja biustu jest zła??

Gość Beata

Oczywiście u mnie dobranie biustonosza jest niemożliwością. Noszę rozmiar 80M jednak piersi zawsze gdzieś uciekają, ramiączka wrzynaja się, fiszbiny się boleśnie odciskają pod biustem do tego kręgosłup wysiada.

Gość marawstala

Nic takiego nie zauwazylam... 

Gość gość

80M w rozmiarówce polskiej? Bo jak tak to w angielskiej to daje 36(80)H ewentualnie HH i wyboru nie brakuje - sklep Bravissimo np. wyrzuca 90 modeli, większość w kilku wersjach kolorystycznych (co daje setki staników).Ani też u Ewy Michalak, która może też uszyć każdy rozmiar na zamówienie.

Byłaś w ogóle u dobrej brafitterki?

Gość gość
7 godzin temu, Lolipoop132 napisał:

Drogie Panie a więc, czy któraś z was ucierpiała przez noszenie źle dobranego biustonosza?? Lub czy pomimo dobrze dobranego biustonosza kondycja biustu jest zła??

Wpisz sobie w wyszukiwarkę "co mi dała zmiana rozmiaru stanika na właściwy", trafisz na bardzo ciekawy wątek na forum Lobby Biuściastych.

Gość Beata

Oczywiście że chodzę do specjalnych sklepów, noszę Nessa lub Dalia, na początku dobrze leżą ale w każdym staniku po jakimś czasie zaczynają się zwijać ramiączka, rozciąga się i biust u ucieka. Często też pękają mi fiszbiny,

1 godzinę temu, Gość Beata napisał:

Oczywiście że chodzę do specjalnych sklepów, noszę Nessa lub Dalia, na początku dobrze leżą ale w każdym staniku po jakimś czasie zaczynają się zwijać ramiączka, rozciąga się i biust u ucieka. Często też pękają mi fiszbiny,

Mam dokładnie to samo....70L 😞

Gość gość
2 godziny temu, Gość Beata napisał:

No to zmień marki, bo jak widać te nie są dla ciebie. Polecam np. Elomi, Ewę Michalak czy Freyę.