Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona

Mój facet to narcyz

Polecane posty

Gość Zrozpaczona

Witam forumowiczki i forumowiczów. Mam problem z moim facetem. Jesteśmy ze sobą już pół roku i wszystko świetnie się nam układa. Jest dowcipny, przystojny, dobrze zarabia, ale mamy problemy z "tymi" sprawami. Otóż zauważyłam w czasie naszych wspólnych igraszek, że mojego chłopaka bardziej podnieca jego własne ciało niż moje. Ja nie wypadłam sroce spod ogona, a on w czasie seksu bez przerwy patrzy się na swoje odbicie w lustrze. Dochodzi do tego, że jest we mnie, a sam klepie się po pośladkach, albo masuje po ramionach obejmując mnie. Raz, kiedy skończył we mnie wykrzyczał swoje imię na głos. Czy któraś z was miała kiedyś podobnie? Czy ze mną jest coś nie tak? A może to normalne u facetów? 

Gość Sen
2 minuty temu, Gość Zrozpaczona napisał:

Witam forumowiczki i forumowiczów. Mam problem z moim facetem. Jesteśmy ze sobą już pół roku i wszystko świetnie się nam układa. Jest dowcipny, przystojny, dobrze zarabia, ale mamy problemy z "tymi" sprawami. Otóż zauważyłam w czasie naszych wspólnych igraszek, że mojego chłopaka bardziej podnieca jego własne ciało niż moje. Ja nie wypadłam sroce spod ogona, a on w czasie seksu bez przerwy patrzy się na swoje odbicie w lustrze. Dochodzi do tego, że jest we mnie, a sam klepie się po pośladkach, albo masuje po ramionach obejmując mnie. Raz, kiedy skończył we mnie wykrzyczał swoje imię na głos. Czy któraś z was miała kiedyś podobnie? Czy ze mną jest coś nie tak? A może to normalne u facetów? 

To chyba jakiś skrajny przypadek narcyzmu;)

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Zrozpaczona napisał:

Jakubek taki z siebie zadowolony?  Macie krzywe lustro? Bo tylko takie krzywizny jego.wyprostuje i może do.ludzi podobny wychodzi.

Gość Gosc

"Dochodzi do tego, że jest we mnie, a sam klepie się po pośladkach, albo masuje po ramionach obejmując mnie. Raz, kiedy skończył we mnie wykrzyczał swoje imię na głos"

XX

😄 dobra prowokacja 

Gość aaa

Przedobrzylas 😉

10 minut temu, Gość Zrozpaczona napisał:

Raz, kiedy skończył we mnie wykrzyczał swoje imię na głos. 

ale i tak mi sie podoba.

Gość gość

2/10 - za fantazję