Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oczekująca

Jak wysokie prawdopodobieństwo ciazy

Polecane posty

Gość Oczekująca

Witam. W piątek tj (15.02) powinnam dostać okres. Dni płodne miałam ok 28 stycznia do 03 luty. Owulacja nastapila 1 lutego( czułam kłucie w jajniku). 31.01 01,02.02 współżylismy z prezerwatywa, kończył we mnie. Na pierwszym rzut oka wszyzskko była z nią ok, dokładnie nie sprawdzaliśmy. 

Ponadto między 26.01 a 09.02 mieliśmy wielokrotnie stosunki przerywane, wchodził we mnie na chwilę i kończył po za mną, zawsze na czas. Jak wysoka jest możliwość ciąży? Kiedy ewentualnie mogę wykonać test z moczu? Dodam że nie mam żadnych objaw przed okresowych, jestem bardziej rozdrażniona niż zwykle. Nigdy na przestrzeni kilku lat okres mi się nie spoznil pomimo chorób, antybiotyków itd, zawsze jakieś 2-3 wcześniej bolał mnie już brzuch a teraz cisza.

Gość Emi 30

Test mozna zrobic w dniu spodziewanej miesiaczki (sa tez takie ktore wykrywaja 6 dniowa ciaze ale nie sa tak dokladne). Nie stresuj sie tylko do apteki po test. Piereszymi objawami moich dwoch ciaz byl spozniajacy sie okres i czeste wizyty w toalecie. Za kazdym razem teraz gdy chce mi sie czesto sikac (czesciej niz normalnie) od razu robie test;)

Gość Nieplanowana ciąża?

Obawiasz się, czy to ciąża? wejdź na darmowy chat dla osób w nieplanowanej ciąży: http://www.kobietawpigulce.pl/