Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość littlegirl

napisać do faceta?

Polecane posty

Gość littlegirl

Cześć,

parę dni temu byłam na spacerze z chłopakiem poznanym przez internet. Wcześniej ze sobą praktycznie nie pisaliśmy, od razu zadecydowaliśmy, że warto spotkać się "w ciemno", tak jak to kiedyś bywało. Spotkanie było całkiem przyjemne, w pewnym momencie nas poniosło i zaczęliśmy się całować. Na koniec odprowadził mnie do domu i pożegnaliśmy się kwestią" do zobaczenia". Od tamtego momentu nie miałam z nim kontaktu, ale jak już wspominałam- on nie pisał wcześniej prawie wcale. Wiem też, że ogólnie jest bardzo zajęty, bo nawet na pierwszą randkę umawialiśmy się chyba 3 razy- z braku czasu z jego i mojej strony. Bardzo chciałabym zobaczyć się z nim jeszcze raz i poznać go bliżej. Czy mogłabym do niego napisać ze zwykłym "co słychać?" albo zaprosić go na kolejny spacer? Czy może czekać? Ale czy jest na co?

Gość Ell.

Wedlug mnie warto napisac. Nie nachalnie sugerujac spotkanie. Zobaczysz reakcje i moze rozwieje twoje watpliwosci. 👍

Gość littlegirl

Dziękuję, chociaż boję się, że może być to odebrane jako nachalność. :(

Gość kaśka

od razu pozna że jesteś łatwa

Gość Nastia

Oczywiście, że możesz napisać co u niego. To nic zobowiazujacego.  Zobaczysz co Ci odpisze . Może czeka na to. 

Gość littlegirl
11 minut temu, Gość kaśka napisał:

od razu pozna że jesteś łatwa

Po czym miałby to poznać?

Gość gwoli wyjasnienia

Dziwne te wasze zachowania. Szczegolnie ten napad pocalunkow 🙂

Gość Gość

Widać ze mu nie zależy na tej znajomości a to jego ,,zapracowanie i brak czasu" może wynikać z tego ze ma kogoś a udaje singla. Ja bym nie pisała pierwsza. Na prawdę jeśli jest zainteresowany (w co wątpienia) to niedługo napisze i się umowi znowu. Mam juz 27 lat i trochę się znam na facetach, wiem co mowie...

Gość kaśka

kobieta która sie całuje na pierwszej randce nie zasługuje na dalsze zainteresowanie porządnego faceta

Gość Chłop
3 godziny temu, Gość kaśka napisał:

kobieta która sie całuje na pierwszej randce nie zasługuje na dalsze zainteresowanie porządnego faceta

No bez przesady. Wiele par tak się tworzyło, i to par na całe życie!

Gość Gość
23 godziny temu, Gość Gość napisał:

Widać ze mu nie zależy na tej znajomości a to jego ,,zapracowanie i brak czasu" może wynikać z tego ze ma kogoś a udaje singla. Ja bym nie pisała pierwsza. Na prawdę jeśli jest zainteresowany (w co wątpienia) to niedługo napisze i się umowi znowu. Mam juz 27 lat i trochę się znam na facetach, wiem co mowie...

Kolejna królewna z drewna.

Gość kobieta 33 l...

źle zaczęłaś to po pierwsze - dla niego nie jesteś już wyzwaniem

nie - nie pisz. szukaj już następnego i następnego - w razie `w` będziesz miała w czym wybierać

i na litość boską... bądź dla faceta wyzwaniem, a nie gotowym daniem podanym na tacy!!!

Gość Gość

Facet też ma być dla kobiety "wyzwaniem", nie może do niej dzwonić ani pisać. Bo "wyzwanie" ważniejsze 🙂  Ech te kafeteryjne kret. ynki.

Gość ukuhur
Dnia 13.02.2019 o 14:35, Gość Gość napisał:

Gdyby chłopak napisał, to by został uznany za desperata i odrzucony. Żaden normalny facet nie uzna piszącej do niego kobiety za łatwą.

Gość kobieta
58 minut temu, Gość kobieta 33 l... napisał:

źle zaczęłaś to po pierwsze - dla niego nie jesteś już wyzwaniem

nie - nie pisz. szukaj już następnego i następnego - w razie `w` będziesz miała w czym wybierać

i na litość boską... bądź dla faceta wyzwaniem, a nie gotowym daniem podanym na tacy!!!

nie zgodzę się z tym, sama zaczęłam długi i szczęśliwy związek od randki zakończonej namiętnym całowaniem i każde nasze następne spotkanie było ciekawe, intrygujące i ciagle się poznawaliśmy! to nie ma nic do rzeczy, jak jest chemia to trzeba działać :)

Gość littlegirl
52 minuty temu, Gość Gość napisał:

Facet też ma być dla kobiety "wyzwaniem", nie może do niej dzwonić ani pisać. Bo "wyzwanie" ważniejsze 🙂  Ech te kafeteryjne kret. ynki.

Nie kręcą mnie żadne gierki damsko-męskie typu wyzwanie, wypada czy nie wypada;

Mam tylko dylemat- czy zaproponować jakieś kolejne spotkanie czy zwyczajnie odpuścić, bo zazwyczaj jest tak, że jeśli mężczyźnie zależy to się odzywa, choć różnie to bywa. W jakimś stopniu chciałabym poglębić tę relację ale jak każdy boję się odrzucenia.

43 minuty temu, Gość littlegirl napisał:

Mam tylko dylemat- czy zaproponować jakieś kolejne spotkanie czy zwyczajnie odpuścić, bo zazwyczaj jest tak, że jeśli mężczyźnie zależy to się odzywa, choć różnie to bywa.

Nie proponować, ani jeszcze nie odpuszczać, po prostu cierpliwie poczekać parę dni. Zainteresowany facet, który jest gotów się zaangażować, wykazuje inicjatywę i utrzymuje kontakt. Jeśli tego nie robi, to albo nie jest zainteresowany, albo nie posiada zestawu cech, które są raczej pożądane u płci męskiej (m.in. odwaga, decyzyjność, oddanie...), a brak których przysparza problemów w codziennym życiu i relacji. W każdym razie, mężczyźni to z gruntu zdobywcy, dlatego źle zrobiłaś, że poddałaś się emocjom na pierwszym spotkaniu. Nie zadbałaś o swój wizerunek i być może właśnie z tego powodu facet się zdystansował.

Gość Koneser

Nie ma to jak sie przelizac z obcym typem - do miecza mi tu. Ale juz!

Gość Gosc

Ja bym nie napisała pierwsza. Gdyby mu zależało to by się odezwał a tu lipa :P 

Gość gość
7 godzin temu, Nenesh napisał:

Nie proponować, ani jeszcze nie odpuszczać, po prostu cierpliwie poczekać parę dni. Zainteresowany facet, który jest gotów się zaangażować, wykazuje inicjatywę i utrzymuje kontakt. Jeśli tego nie robi, to albo nie jest zainteresowany, albo nie posiada zestawu cech, które są raczej pożądane u płci męskiej (m.in. odwaga, decyzyjność, oddanie...), a brak których przysparza problemów w codziennym życiu i relacji. W każdym razie, mężczyźni to z gruntu zdobywcy, dlatego źle zrobiłaś, że poddałaś się emocjom na pierwszym spotkaniu. Nie zadbałaś o swój wizerunek i być może właśnie z tego powodu facet się zdystansował.

Zainteresowana kobieta, która jest gotowa się zaangażować, wykazuje inicjatywę i utrzymuje kontakt. Jeśli tego nie robi, to albo nie jest zainteresowana, albo nie posiada zestawu cech, które są raczej pożądane u płci żeńskiej (m.in. odwaga, decyzyjność, oddanie...), a brak których przysparza problemów w codziennym życiu i relacji. W każdym razie, kobiety to z gruntu zdobywcy. 

Gość hah
10 minut temu, Gość gość napisał:

Zainteresowana kobieta, która jest gotowa się zaangażować, wykazuje inicjatywę i utrzymuje kontakt. Jeśli tego nie robi, to albo nie jest zainteresowana, albo nie posiada zestawu cech, które są raczej pożądane u płci żeńskiej (m.in. odwaga, decyzyjność, oddanie...), a brak których przysparza problemów w codziennym życiu i relacji. W każdym razie, kobiety to z gruntu zdobywcy. 

inaczej kobiety mają jaja to co chłopy maja?:D

Gość Gość

Taa, żeby miały te "jaja", ale większość Polek to udzielne hrabiny. Choć nie mają do tego w ogóle podstaw.

Gość taaa
21 godzin temu, Gość gość napisał:

'kobiety to z gruntu zdobywcy. ' to kim są z gruntu faceci??????

Gość gosc

Ja tyle osob poznalam w internecie,a jeszcze z zadna sie calowalam na pierwszym spotkaniu,a Wy idziecie w ciemno i juz lizanko.

Gość Malutka
Dnia 14.02.2019 o 23:32, Gość gość napisał:

Oo juz się zjawił dyżurny prawik który obok prawdziwego mężczyzny ewentualnie tylko stał 😄 ...i zaraz zacznie się małpowanie mojej wypowiedzi zmieniając płeć, 3,2,1... Tylko na to czekam 😄 jakie te prawiki przewidywalne ha ha 

Gość urst

XD chcecie by facet pisał, ale kiedy pisze szybko, to desperat, kiedy czeka, to mu nie zależy i "rzuć go w cholerę". Czego wy w końcu chcecie, wy same tego nie wiecie.

Gość Zpaznokcilakier

Napisać . Trochę go pomęczyć sobą :))) Do odważnych świat należy. Królewna z drewna niech idzie do Dzepetta ,może jej jeszcze coś dostruga:))) 

Gość gość

Dnia 14.02.2019 o 23:32, Gość gość napisał:

To samo można powiedzieć o facecie 😉

Moje doświadczenie jest takie, że jak "kliknie" między dwoma osobami to zaangażowanie i chęć kontaktu jest obustronna i naturalna.

Gość gościu nr 2
9 godzin temu, Gość urst napisał:

XD chcecie by facet pisał, ale kiedy pisze szybko, to desperat, kiedy czeka, to mu nie zależy i "rzuć go w cholerę". Czego wy w końcu chcecie, wy same tego nie wiecie.

wiemy, tylko społeczność wywarła taką swiadomosc, zeby nie narzucać się facetowi

a z drugiej strony- skoro się nie odzywa to chyba nie chce kontaktu? no chyba, że sie boi?

Gość noo

nie chce kontaktu bo jak sie znaja toczego sie tu bac?