Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Noworodek a inne dzieci

Polecane posty

Gość gosc

Do kiedy ograniczać kontakt, zwłaszcza z tymi przedszkolnymi, które przenoszą najwięcej zarazkow? Do pierwszych szczepień w 8 tyg? Oczywiście nie mówię o sytuacji starszego rodzeństwa w domu. 

Gość Gość

Starsze najlepiej oddaj do domu dziecka, bo nigdy nie wiadomo 😁

Gość Kaska

No niestety teraz krąży duzo wirusow i bakterii w powietrzu. Lepiej przez pewien czas nie narażać maluszka i ograniczyc kontakty. Zreszta uwazam ,ze czas po porodzie jest dla dziecka i rodzicow. 

Gość gosc

Za dwa tyg jesteśmy zaproszeni na imieniny do kuzyna. Dzieci będzie 7 sztuk. Młody będzie miał wtedy 2 miesiące i będzie świeżo po szczepieniach albo chwilę przed. I nie wiem czy jechać.. Przecież nie będę dzieci od niego odganiac... A nie wiadomo co które roznosi jak to maluchy przedszkolno-szkolne. 

Gość Gość
24 minuty temu, Gość gosc napisał:

Za dwa tyg jesteśmy zaproszeni na imieniny do kuzyna. Dzieci będzie 7 sztuk. Młody będzie miał wtedy 2 miesiące i będzie świeżo po szczepieniach albo chwilę przed. I nie wiem czy jechać.. Przecież nie będę dzieci od niego odganiac... A nie wiadomo co które roznosi jak to maluchy przedszkolno-szkolne. 

I ile będziesz go trzymac w izolatce? 2 msc to nie noworodek, a dzieci on będzie interesować 2 minuty.  Nie wiem co mają do tego szczepienia?

Gość Nie tylko

Moja siostra była z miesięcznym synkiem na roczku. Było mnóstwo dzieci i były zajęte sobą, uwierz, że taki dwumiesięczniak ich nie zainteresuje:)