Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtf

Czemu niby młodsza jest lepsza?

Polecane posty

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

To musisz być po 40.

Mogę być równie tuż przed 😉

Gość gość

jaki miałaś niczek over

8 minut temu, Gość gosc napisał:

Mamą po 40 tańczącą na rurze?:classic_tongue:

40 nie takie rzeczy potrafią jak taniec na rurze 😛

Gość gosc
Przed chwilą, Gość gość napisał:

jaki miałaś niczek over

Naprawde cie interesuje jaki mial nick jakis transwestyta,kolejny przebieraniec?

Gość wtf
8 minut temu, Over napisał:

Odniosłam się ogólnie do zmiany poglądów. Co Ty sie tak tej ilości partnerów uczepiłaś. Nigdzie nie pytam czy masz partnera 😉 Wiecej luzu. Jakiś kompleks na tym tle. Mała? Jeśli masz 22 lata to mogłabym być twoją mamą, więc daruj sobie te dziecinne zdrobnienia typu " dzieweczko " " mała " 😄

Właśnie nie rozumiem sensu twojego pajacowania. Mogłabyś być moją mamą? To współczuję. Myślałam, że rozmawiam z rówieśniczką. Na dodatek niezbyt rozgarniętą. Widzę, że nie ma sensu tu dyskutować. Zakładam temat po przeczytaniu wielu o tym, że młodsza = lepsza a po 30ce życie się wręcz kończy wg użytkowników kafe a dostaję odpowiedź od wróżbitki Over na temat mojego życia prywatnego :0 Przecież to bezsensowne. Uczepiłam się tej dziwnej opinii na temat, że poglądy o seksie i byciu łatwą się zmieniają. Specjalnie nie użyłam słowa partner w poprzednim zdaniu, bo tak bardzo to słówko lubisz, że z całej mojej wypowiedzi je tylko wyłonisz (jak zresztą w poprzedniej wiadomości) :) 

Gość gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Naprawde cie interesuje jaki mial nick jakis transwestyta,kolejny przebieraniec?

dobrze wiedziec

Gość gosc
7 minut temu, Over napisał:

Mogę być równie tuż przed 😉

Imperium, Want lub Samansara 

Gość gość

wtf: każdym swoim kolejnym postem potwierdzasz, że to co starsi piszą o młodszych, to prawda 🙂 przestań się pogrążać i ośmieszać

Gość wtf
3 minuty temu, Gość gość napisał:

wtf: każdym swoim kolejnym postem potwierdzasz, że to co starsi piszą o młodszych, to prawda 🙂 przestań się pogrążać i ośmieszać

A cóż ty możesz wiedzieć o tym, co piszą :D Bo trochę bez sensu to, co piszesz :D

Gość gość
16 minut temu, Gość gosc napisał:

Imperium, Want lub Samansara 

want, samansara zbanowane 😉

Gość Gość

Imp logowała się w poniedziałek o 8:38.

25 minut temu, Gość wtf napisał:

Właśnie nie rozumiem sensu twojego pajacowania. Mogłabyś być moją mamą? To współczuję. Myślałam, że rozmawiam z rówieśniczką. Na dodatek niezbyt rozgarniętą. Widzę, że nie ma sensu tu dyskutować. Zakładam temat po przeczytaniu wielu o tym, że młodsza = lepsza a po 30ce życie się wręcz kończy wg użytkowników kafe a dostaję odpowiedź od wróżbitki Over na temat mojego życia prywatnego :0 Przecież to bezsensowne. Uczepiłam się tej dziwnej opinii na temat, że poglądy o seksie i byciu łatwą się zmieniają. Specjalnie nie użyłam słowa partner w poprzednim zdaniu, bo tak bardzo to słówko lubisz, że z całej mojej wypowiedzi je tylko wyłonisz (jak zresztą w poprzedniej wiadomości) 🙂

😄😄

Gość Gość

Z całej tej czczej pisaniny przebija wniosek prosty: wtf do kopnięta w pupcię rozżalona,odrzucona desperatka😁😁😁

Gość Gość

To one jeszcze piszą? 

Cytat

wstydu nigdy nie miałam. Noszę się na insta girl, bo rzeczywiście na gucci mnie nie stać 😄

A jak to jest na insta girl? 🤣

Gość wtf
46 minut temu, Gość Gość napisał:

Z całej tej czczej pisaniny przebija wniosek prosty: wtf do kopnięta w pupcię rozżalona,odrzucona desperatka😁😁😁

Skąd ty dochodzisz do takich wniosków?😃😃😃 Bez sensu, zaraz powiedz mi, że mam 30 lat

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Jesteś pojepane

Gość Gość

Młodsza nie zawsze lepsza. Dajmy na to jeśli mężczyzna ma 40 lat, a kobieta 28 ma jak w banku, że za kilka lat ona zechce dziecka. Będzie lekko po trzydziestce, a on już dziadziuś pod 50. Mam takiego znajomego, zostawił żonę, z którą miał odchowanego syna dla młodej siksy. Ona chciała oczywiście dzieci, dom i facet ma teraz 50, dwoje przedszkolaków do wychowania, kredyt na dom, a nowa żona podobno jędza. Myśli o rozwodzie. Pierwsza żona musi mieć satysfakcję jak pierwsza żona Kaza Marcinkiewicza. 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Sprawdzasz ludzi?:D

Gość gość

wtf: zamiast "zamilcz i przestań, bo po co komu tyle dowodów, że jesteś ...ką" zostawiam wpis "kontynuuj, dyskutuj, takiego kabaretu dawno nie było"  😄

Gość Gość
15 godzin temu, Gość wtf napisał:

Ale ja mam faceta przecież od roku. 

Nooo... to rzeczywiście "długotrwały związek"... Śmiać się czy płakać?... Oj drogie dziecko na Twoim miejscu już bym milczał, z każdą wypowiedzią pokazujesz jak mało jeszcze wiesz i jak zdesperowana jesteś... Weź się lepiej za jakąś książkę. 

Gość wtf
29 minut temu, Gość Gość napisał:

Nooo... to rzeczywiście "długotrwały związek"... Śmiać się czy płakać?... Oj drogie dziecko na Twoim miejscu już bym milczał, z każdą wypowiedzią pokazujesz jak mało jeszcze wiesz i jak zdesperowana jesteś... Weź się lepiej za jakąś książkę. 

Wszak czasu nie przyśpieszę, no chyba, że faceciki myślą, że z roku związku zrobią się od razu 2 :D Ale to nie jest temat o mnie, a o dziadach, którzy piszą młodsza = lepsza i tych tematów jeste od groma. Śmiechłam z tą desperacją, temat nie o mnie :D Oj :)

Gość niezalogowany
16 godzin temu, Gość gosc napisał:

Która się przebrała? Samansara, Kusza czy Inna 😝

Over to kobyła mad przecież

Gość wtf
1 godzinę temu, Rzezimieszek1 napisał:

I tu się zgadzam;)

Ja też, ale nie w przypadku opóźnionej Over :D

Gość wtf
13 godzin temu, Gość gość napisał:

wtf: zamiast "zamilcz i przestań, bo po co komu tyle dowodów, że jesteś ...ką" zostawiam wpis "kontynuuj, dyskutuj, takiego kabaretu dawno nie było"  😄

Ooo, czy to ten smutas, który by wolał, żeby jego partnerka nie była atrakcyjna? 

Aaaale desperat :D https://f.kafeteria.pl/temat-7525135-mialbys-opor-zeby-zgodzic-sie-na-seks/?page=2