Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n8ss

Udawać dziewice czy byc soba?

Polecane posty

Gość n8ss

Poznalam chłopaka, pomimo ze ma 22 lata jest prawiczkiem. Z rozmow wynika ze tez chcialby miec dziewice.. inne sa be... dziwne podejscie w tym temacie ale poza tym jest super.

Nie chce byc uwazana za ...e bo naprawde nie zasluguje... nie jestem, ide do lozka z milosci wiec do tej pory mialam tylko jednego chlopaka ktorego kochalam kilka lat i dopiero po 7 latach znajomosci poszlam z nim, ale tylko kilka razy . Cipke wciaz mam ciasna, doswiadczenia prawie zadnego...boje sie tylko jednego czy faceci czuja blone? byly mowil ,ze niby nie, choc lekarz mi mowil ze mam taki ksztalt ze tylko porod rozerwie 😕 ale to jeszcze przed wspolzyciem. Mialam dopiero 21 lat gdy to zrobilam

Gość Gość
2 minuty temu, Gość n8ss napisał:

Poznalam chłopaka, pomimo ze ma 22 lata jest prawiczkiem. Z rozmow wynika ze tez chcialby miec dziewice.. inne sa be... dziwne podejscie w tym temacie ale poza tym jest super.

Nie chce byc uwazana za ...e bo naprawde nie zasluguje... nie jestem, ide do lozka z milosci wiec do tej pory mialam tylko jednego chlopaka ktorego kochalam kilka lat i dopiero po 7 latach znajomosci poszlam z nim, ale tylko kilka razy . Cipke wciaz mam ciasna, doswiadczenia prawie zadnego...boje sie tylko jednego czy faceci czuja blone? byly mowil ,ze niby nie, choc lekarz mi mowil ze mam taki ksztalt ze tylko porod rozerwie 😕 ale to jeszcze przed wspolzyciem. Mialam dopiero 21 lat gdy to zrobilam

Teraz masz 28 a on22? Rozumiem.

Gość n8ss

Nie... mialam 21 lat gdy to zrobilam z chlopakiem ktorego kochalam od 7 lat czyli mialam 14 gdy go poznałam;

Teraz mam 24 i poznalam nowego.

Jak jest nie doświadczony to nie wyczuje, zresztą nie bedzie nawet o tym myslał, ale po co kłamać?

Gość ...

Każdy średnio ogarnięty facet wyczuje czy kobieta jest dziewicą czy nie.

Nie kłam bo nie wyjdzie ci to na dobre...

Gość n8ss

Bo ma podejscie ze jak kobieta nie jest dziewica to jest ..... dziwne, bo kazdy ma jakies zwiazki za soba a on strasznie zlorzeczy kazdej nie-dziewicy

Gość gość
2 minuty temu, Gość ... napisał:

Każdy średnio ogarnięty facet wyczuje czy kobieta jest dziewicą czy nie.

Nie kłam bo nie wyjdzie ci to na dobre...

Ty jak widać nawet nie jesteś średnio rozgarnięty 🙂 🙂 

Gość gość

kłam i nie przyznawaj się ! bo  takiej szczerości nie oczekuje normalny facet !

Powiedz mu, ze skoro oczekuje dziewicy, to seks dopiero po ślubie. Bo co jak Ciebie bzyknie i zostawi  po pewnym czasie? Bedziesz już skalana i kolejny facet jego pokroju Cie nie zechce.

Gość XDD
Przed chwilą, tabuania napisał:

Powiedz mu, ze skoro oczekuje dziewicy, to seks dopiero po ślubie. Bo co jak Ciebie bzyknie i zostawi  po pewnym czasie? Bedziesz już skalana i kolejny facet jego pokroju Cie nie zechce.

To ty na fotce? Ładna ta Tabuania, dekolt ładny i "tabuanie " jak widać też ładne ;)

Gość Alf

Niech ten twój chłopak lepiej wyluzuje i obniży oczekiwania gdyż jeżeli będzie miał nadal tak konserwatywne poglądy polegające na tym, że może on stracić prawictwo tylko z dziewicą to zostanie on prawiczkiem do końca życia. 

Gość gość

takich mientkich zboczków jest na całe szczęście niewielu !

Gość gość

Nic nie udawaj bądź sobą ! Taki człowiek ma strasznie zryty mózg, samo założenie jest chore z natury ! ile razy i na jakich zdjęciach i filmach się taki zbok onanizował !  tego się nie dowiesz! wymagać to trzeba najpierw od siebie !

Gość szczerze to

Bezsensu kłamać. Jeśli jemu zależy tylko na jakiejś tam błonie tz że cię nie kocha. Poczekaj na takiego który bedzie cie kochał i doceni to że mimo takiego wieku mialas tylko jednego partnera. Pomysl ile jest kobiet które w twoim wieku maja juz kilkunastu.

Gość szczerze to

Podam nawet mój przykład. Zaczęłam się spotykać z facetem w lo który był religijny i zależało mu na dziewictwie. Akurat wtedy byłam dziewica. Poszlismy do łózka, bylismy razem 3 lata a i tak wszystko sie posypało mimo ze byłam dziewica, on prawiczkiem. Poźniej poznałam faceta w którym sie zakochałam. Mialam 26 lat i jednego partnera seksualnego. On był w szoku ze tak mało i do tej pory nosi mnie na rekach. Sam mówił ze dziewicy by nie chciał bo w takim wieku to cos nie tak z nia musiałoby byc ze jest dziewica ale zalezalo mu zeby miala mało partnerów seksualnych. Wszystko pasuje. Tak więc lepiej mówic prawde a jak komus nie pasuje to zmieniac chlopaka i tyle

Gość eloy

Ten chłopak to palant. Przecież ty miałaś tylko jednego partnera seksualnego. Takiej jak ty to ze świecą szukać. Taka kobieta jak ty jest marzeniem wielu facetów. Gdybyś miała tych partnerów pięciu, sześciu...kilkunastu to miałby się czego czepiać, ale ty miałaś tylko jednego i nie jesteś w związku z tym dziewicą. Robienie z tego problemu to ...yzm. Pogoń tego chłopaka. Niech szuka sobie dziewicy, która jednocześnie będzie mu odpowiadać pod względem charakteru i wyglądu. Ciekawe kiedy taką znajdzie. Życzę mu powodzenia.

Gość Gość

Kolejna zakompleksiona męska cipa.

Gość gość

Mnie też obrzydzają niedziewice takiej to bym nie tknął kijem przez szmate. Tylko dziewica się szanuje i nadaje się na żone.

Gość gość

Facet szuka kobiety która się szanuje a nie daje dupy pod pretekstem związku. Ty nie zachowałaś cnoty to znaczy że się nie szanujesz.

Gość buhehehe

czyli twoja zona tez nie bedzie sie szanowala jak z toba pojdzie??albo jestes skrzywiony na umysle i to ostro z powodu prawictwa albo jestes kolejnym niedojebem z sieczka zamiast mozgu ktory mysli ze facet moze a kobieta nie. to juz nie te czasy, a kobiety czesto dziewice  udaja tylko

Gość gość

I co z tego że miała jednego partnera seksualnego jak była ospermiona, dotykana, całowana, lizana. Jak typowa prostytutka.

Gość gość
2 minuty temu, Gość buhehehe napisał:

czyli twoja zona tez nie bedzie sie szanowala jak z toba pojdzie??albo jestes skrzywiony na umysle i to ostro z powodu prawictwa albo jestes kolejnym niedojebem z sieczka zamiast mozgu ktory mysli ze facet moze a kobieta nie. to juz nie te czasy, a kobiety czesto dziewice  udaja tylko

Facet też powinien trzymać prawictwo dla tej jedynej.

Gość gość

W Biblii wyraźnie pisze że tylko dziewica która czeka z seksem do ślubu jako jedyna się szanuje.

Gość j.w

NIE KŁAM. Jak skłamiesz raz będzie coraz gorzej, kłamstwo za kłamstwem i zostaniesz zwykłą szmatą. Moja mnie kłamała, gdybym przez przypadek tego nie odkrył to bym do końca życia na nią pracował, a ona by kłamała dalej, że mnie kocha a rżnęła się z innymi.. Szkoda pisać. NIE KŁAM, powiedz prawdę, jak nie ten to inny. Kłamstwa w skrajnych przypadkach, źle się kończą samobójstwa, zabójstwa, bicie, krzyki, etc. To nie jest nic dobrego. Znajdź takiego któremu będzie to odpowiadało i nie będziesz go okłamywała.

Gość gość

Po prostu go brzydzi seks z niedziewicą tak samo jak z prostytutką.

Gość aliszja
6 minut temu, Gość j.w napisał:

NIE KŁAM. Jak skłamiesz raz będzie coraz gorzej, kłamstwo za kłamstwem i zostaniesz zwykłą szmatą. Moja mnie kłamała, gdybym przez przypadek tego nie odkrył to bym do końca życia na nią pracował, a ona by kłamała dalej, że mnie kocha a rżnęła się z innymi.. Szkoda pisać. NIE KŁAM, powiedz prawdę, jak nie ten to inny. Kłamstwa w skrajnych przypadkach, źle się kończą samobójstwa, zabójstwa, bicie, krzyki, etc. To nie jest nic dobrego. Znajdź takiego któremu będzie to odpowiadało i nie będziesz go okłamywała.

Oczywiście Ty jesteś prawdomówny, powściągliwy seksualnie i nigdy w zyciu bys nie zdradził.Mhm, juz to widze.

Gość Gość

Jaki nalot męskich cipek-koniotrzepów 🙂

Gość j.w

Nie wszyscy są cwaniakami którzy kłamią.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Jaki nalot męskich cipek-koniotrzepów 🙂

Nie nalot, tylko jeden zakompleksiony mały fiutek :D

Gość j.w

Udają dziewice, udają orgazm, dobry mężuś życie traci pracując na taką szmatę cwaniarę. Ona w tym czasie rucha się z innymi. Takie są właśnie realia.