Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Coraz bardziej nie rozumiem kobiet

Polecane posty

Gość Gość

Pisaliśmy ze sobą kilka tygodni, rozmawialiśmy przez telefon, wymienialiśmy się fotkami, przez te tygodnie wszystko było ok, zapomniała mnie spytać ile mam lat, spytała o to wczoraj, napisałem ile i choć jestem od niej starszy o 3 lata, to odpisała mi że jestem młody, odpisałem czy to dla niej problem i do dzisiaj już nic nie odpisała... O CO CHODZI??? Jak za młody, skoro jestem od niej starszy! Pisała mi jakim to jestem świetnym facetem, że w końcu dobrze trafiła, w sobote miało być pierwsze spotkanie, a tu jej nagle mój wiek przeszkodził... Nie wiem co o tym myśleć! 

Gość aaaa

sciemaniala o swoim wieku, widocznie stara z niej kobyła i nie jestes starszy

Gość gość
3 minuty temu, Gość aaaa napisał:

sciemaniala o swoim wieku, widocznie stara z niej kobyła i nie jestes starszy

Ma na pewno tyle lat ile mi powiedziała. To nie o jej wiek chodzi. Naprawdę dla Was 3 lata starszy facet jest za młody??? Głupio mi bo się wkręciłem w nią, a ona mi nawet nic nie wyjaśniła, przestała się odzywać i tyle. Czuję się jak ...! 

Gość pssss

odpuść se tą ...kę

Gość ....
6 minut temu, Gość gość napisał:

Ma na pewno tyle lat ile mi powiedziała. To nie o jej wiek chodzi. Naprawdę dla Was 3 lata starszy facet jest za młody??? Głupio mi bo się wkręciłem w nią, a ona mi nawet nic nie wyjaśniła, przestała się odzywać i tyle. Czuję się jak ...! 

interesowna pusta materialistyczna ..., ot nic nowego, typowa współczesna kobieta. Liczy na starego bogatego lumpa który na randke ją zaprosi do ciepłych krajów

Gość Gość

Już odpuściłem, bo nie będę się płaszczył przed nią i dociekał o co jej chodzi, skoro sama po tak długim kontakcie nie raczyła mi odpowiedzieć. Ale trochę mi przykro mimo wszystko. 

Gość Gość

Olej ...kę.

Gość Coraz bardziej nie roz...

Sorki że tak się stało:( Być może to wcale nie chodziło o wiek, to był tylko pretekst do szybkiego zakończenia znajomości bez wyjaśniania, co mogło by być nieprzyjemne dla Ciebie. 

Ale skoro pisała z Tobą, przez tak długi czas, być może również pisała z kimś innym, żeby nie tracić czasu. Dlatego lapidarne, że jesteś za młody, było tylko łatwiejszym sposobem na zakończenie Waszej znajomości.

Sądząc po sposobie w jaki potraktowała Waszą znajomość, ja bym raczej była zadowolona, że tak się stało wcześniej niż później. Możesz sobie wyobrazić takie rozstanie po np roku...?

Brak uczciwego wyjaśnienia z jej strony dyskwalifikuje taki związek. Brak uczciwości w związku zawsze prowadzi do rozpadu lub przynajmniej do stalego cierpienia.

Nic nie jest złego z Twoim wiekiem. W związkach mężczyzna może być starszy, równy wiekiem lub nawet młodszy. Trzeba tylko natrafić na odpowiedniego partnera.

A jest to możliwe przy użyciu prawa przyciągania.

Powodzenia i raczej zadowolenia życzę, że ten związek nie wypalił. Co oznacza, że ten prawdziwy i jedyny jest przed Tobą 🙂

Czy wiesz jakie cechy partnerki byłyby dla Ciebie idealne? A co Ty możesz jej oferować?

Gość Gość
30 minut temu, Gość Coraz bardziej nie roz... napisał:

Sorki że tak się stało:( Być może to wcale nie chodziło o wiek, to był tylko pretekst do szybkiego zakończenia znajomości bez wyjaśniania, co mogło by być nieprzyjemne dla Ciebie. 

Ale skoro pisała z Tobą, przez tak długi czas, być może również pisała z kimś innym, żeby nie tracić czasu. Dlatego lapidarne, że jesteś za młody, było tylko łatwiejszym sposobem na zakończenie Waszej znajomości.

Sądząc po sposobie w jaki potraktowała Waszą znajomość, ja bym raczej była zadowolona, że tak się stało wcześniej niż później. Możesz sobie wyobrazić takie rozstanie po np roku...?

Brak uczciwego wyjaśnienia z jej strony dyskwalifikuje taki związek. Brak uczciwości w związku zawsze prowadzi do rozpadu lub przynajmniej do stalego cierpienia.

Nic nie jest złego z Twoim wiekiem. W związkach mężczyzna może być starszy, równy wiekiem lub nawet młodszy. Trzeba tylko natrafić na odpowiedniego partnera.

A jest to możliwe przy użyciu prawa przyciągania.

Powodzenia i raczej zadowolenia życzę, że ten związek nie wypalił. Co oznacza, że ten prawdziwy i jedyny jest przed Tobą 🙂

Czy wiesz jakie cechy partnerki byłyby dla Ciebie idealne? A co Ty możesz jej oferować?

To już nieistotne o co jej chodziło. Przeanalizowałem to o czym pisaliśmy i rozmawialiśmy i myślę, że to chyba jednak faktycznie jest typ takiej dziewczyny do towarzystwa dla bogatych panów. Nie będę tutaj pisał, co ona mi pisała, ale puścił mnie chyba ten amok zauroczenia nią i zaczynam analizować wszystko i myślę, że dobrze, że tak się stało. 3 lata starszy jest dla niej za młody :D Chyba marzą się jej niemieccy turyści :) 

Gość Gość

Łał jaki szok że facet kobiecie wiekowo nie pasuje. To straszne wręcz. Tak bardzo że frajer szuka powodu w rzekomym sponsoringu. Szkoda że nikt nie jedzie po starych leszczach dla których kobieta 30 letnia to stary rzech. Żałosne.