Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaleJestPiekne

Chciałaby któraś z was faceta 162cm?

Polecane posty

Gość MaleJestPiekne

Załóżmy że z twarzy i pod każdym względem fizycznym jest waszym ideałem. Pod wzgledem charakteru też dogadujecie się idealnie, miło spędzacie zawsze ze sobą czas. Nie ma kompleksów i narzeka na siebie.

Czy zgodziłybyście się na związek z takim facetem?

Gość MaleJestPiekne

*I nie narzeka na siebie - literowka

Gość Vanessa21

Mam 175 i lubię chodzić na wysokich obcasach.  Za duża różnica wzrostu, dziwnie by to wyglądało. Jak byś był z 10 cm wyższy to już by mi nie przeszkadzało

Gość Ana

Mój ma 165 cm, ale że się garbi, to 162 jest realne :) i jak widzisz chciałam. Chwała mu za brak kompleksów.

Gość Gość
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

Nie facet zaczyna się od 185cm 😗

Miałem cię za mądrzejszą. Przykro.

Gość koteu

Masz tyle wzrostu co mój kumpel. Laska z którą był (coprawda m/w jego wzrostu) rzuciła kolesia 195 dla niego. Byli razem ze 4 lata. 

Gość koteu

Wiadomo, że zdarzały się okresy kiedy nie miał nikogo. Jednak nigdy jakoś na samotność nie narzekał. 

Gość Gosc

Mimo ze sama mam 155 cm, zawsze mialam wysokich chlopakow kolo 180 cm, obecny ma 184 cm i raczej nie chcialabym byc z kims niskim, do 170 cm. Niech moje dzieci chociaz maja wzrost wysrodkowany, troche kurduplowatego ode mnie, i troche wysokiego od mojego mezczyzny i bedzie spoko. Ale niektorzy faceci sa niscy i nie maja problemu ze znalezieniem kobiety, jedna lubi takich, druga takich. Znajdziesz kogos. To tak jak z wami, jeden woli rude dziewczyny, drugiemu w ogole sie nie podobaja.

Gość devill
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Mimo ze sama mam 155 cm, zawsze mialam wysokich chlopakow kolo 180 cm, obecny ma 184 cm i raczej nie chcialabym byc z kims niskim, do 170 cm. Niech moje dzieci chociaz maja wzrost wysrodkowany, troche kurduplowatego ode mnie, i troche wysokiego od mojego mezczyzny i bedzie spoko. Ale niektorzy faceci sa niscy i nie maja problemu ze znalezieniem kobiety, jedna lubi takich, druga takich. Znajdziesz kogos. To tak jak z wami, jeden woli rude dziewczyny, drugiemu w ogole sie nie podobaja.

Twierdzisz tak, bo zapewne nie lubisz swojego wzrostu. Niski wzrost ma wiele plusów: niscy ludzie są zdrowsi (mam namyśli uklad krążenia, choroby kości), są predysponowani do kolonizowania Marsa, mogą jeździć małymi sportowymi autami. 

Gość Gosc
5 minut temu, Gość devill napisał:

Twierdzisz tak, bo zapewne nie lubisz swojego wzrostu. Niski wzrost ma wiele plusów: niscy ludzie są zdrowsi (mam namyśli uklad krążenia, choroby kości), są predysponowani do kolonizowania Marsa, mogą jeździć małymi sportowymi autami. 

Zgadza sie, wolalabym byc wyzsza, dlatego chce, aby moje dzieci nie mialy tego kompleksu 😉

Zeby mnie bylo stac na male sportowe auto... a tak serio, pewnie jest pare plusow, ale mimo wszystko, lepiej czulabym sie bedac wyzsza.

Gość ONy
22 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Coś w tym jest, bo sam mam 172. Więc raczej nisko-średni. I jakimś cudem najbardziej zainteresowane miały po 170 - 175. 

Gość gość
29 minut temu, Gość Gosc napisał:

chciałbym rudą z piegami ale one często są chude a inną to fajnie gdyby ciut ciałka miała więcej .

Gość gość

HAHA KRASNOLUDEK A TAK SZCZERZE KAŻDY FACET JEST ... WART TYLKO MA USŁUGIWAĆ A JAK NIE TO NIECH SIĘ WYNOSI  KOBIETA KTÓRA WIDZI COŚ W FACETACH JEST NAIWNA PRZECIEŻ FACECI WAS NIE KOCHAJĄ CHCĄ OD WAS TYLKO SEKSU MACIE BYĆ PIĘKNIE ZGRABNE UBIERAĆ SIĘ JAK ... I SPEŁNIAĆ JEGO ZACHCIANKII NA WSZYSTKO POZWALAĆ NIC SIĘ NIE ODZYWAĆ ITD

Gość gość

GÓW NO WART

Gość gość

UBIERAĆ SIĘ JAK DZ I WKI

Gość gość

PRAWDZIWY MEZCZYZNA MA NAJMNIEJ 3 METRY MA LIMUZYNĘ WI WILLĘ JEST PRZYSTOJNY NIE JEST POLAKIEM ITD

Gość xyz

Ja bym mogła być z takim facetem, wzrost raczej nie ma dla mnie znaczenia.

Gość gość
7 minut temu, Gość xyz napisał:

Ja bym mogła być z takim facetem, wzrost raczej nie ma dla mnie znaczenia.

wzrost nie ma ale takiego faceta  nie znajdziesz bo cię będzie zdradzał predzej czy pozniej pil bedzie ...irzem bił

Gość Magda

A co chcesz sprzedac😉

A tak na serio tez jestem wysoka. Na ogol zawsze skreslalam niskich facetow, chodz mialam u takich powodzenie. 

Gość Magda

U takich wieksze powodzenie. 

Gość osc
7 minut temu, Gość Magda napisał:

A co chcesz sprzedac😉

A tak na serio tez jestem wysoka. Na ogol zawsze skreslalam niskich facetow, chodz mialam u takich powodzenie. 

Dokładnie. Tylko samobój uratuje niskiego. Niskie go nie chcą, wysokie też nie. 

Gość ONy
22 minuty temu, Gość Magda napisał:

A co chcesz sprzedac😉

Tak bez bliższego poznania? Płytka jesteś. 

Gość devill
3 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Zgadza sie, wolalabym byc wyzsza, dlatego chce, aby moje dzieci nie mialy tego kompleksu 😉

Zeby mnie bylo stac na male sportowe auto... a tak serio, pewnie jest pare plusow, ale mimo wszystko, lepiej czulabym sie bedac wyzsza.

To Twój wzrost to atut, a nie wada. Niejedna 175 ma problem, bo facet jej nie chciał. Bo woli niziutkie, bo fajnie się taką zaopiekować. I nie musi mieć 160. Ci bardzo wysocy też gustują w niskich. Mój brat, prawie 2m, był z taką kruszyną 160. 

Gość gość

Musisz znaleźć dziewczynę trochę niższą od siebie. Znam taką parę, są małżeństwem od lat, mają dzieci, bardzo szczęśliwa rodzina. 

Gość Miau
11 godzin temu, Gość devill napisał:

To Twój wzrost to atut, a nie wada. Niejedna 175 ma problem, bo facet jej nie chciał. Bo woli niziutkie, bo fajnie się taką zaopiekować. I nie musi mieć 160. Ci bardzo wysocy też gustują w niskich. Mój brat, prawie 2m, był z taką kruszyną 160. 

Niziutkie są słodkie teraz taka poznalem a ciałko jakie, pupcia okragla uluala

Gość Jim23

Wyjechac do Azji i olec głupie białe kobiety. Bedziesz ruchac szczuple piekne 19 latki a nie zuzyte 25 latki. Skup sie na zarabianiu kasy i wyjezdzaj.

Gość oczywiscie

Gdyby był dobrym, prawym człowiekiem którego mogłabym za coś podziwiać, to wzrost nie miałby dla mnie znaczenia. 

Gość oczywiscie
18 minut temu, Gość oczywiscie napisał:

Gdyby był dobrym, prawym człowiekiem którego mogłabym za coś podziwiać, to wzrost nie miałby dla mnie znaczenia. 

...i do tego jeszcze mądrym

Gość gosc

Widuje takie pary . Wystarczy się rozejrzeć .

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość Jim23 napisał:

Wyjechac do Azji i olec głupie białe kobiety. Bedziesz ruchac szczuple piekne 19 latki a nie zuzyte 25 latki. Skup sie na zarabianiu kasy i wyjezdzaj.

ktore Azjatki masz konkretnie na myśli 😉