Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zranionaona

Czemu to tak mocno boli?

Polecane posty

Gość Zranionaona

Czemu tak mocno boli patrzenie na szczęście byłego chłopaka z inną dziewczyną? Z jego nową dziewczyną, z którą zdradził mnie po 3 letnim związku 😕 Przez ostatnie 3 lata walentynki spędzaliśmy razem, a teraz spędzam je sama i zobaczyłam jego zdjęcie w walentynki z tamtą 😕 Czemu to tak boli wciąż? Czy kiedyś to minie? 😕

Gość ooo

bo to są psy nie ludzie

Gość Czart

Ten czas możesz spędzać go ze mną 

Gość gość

Prawda jest taka, że gdyby on nie zdradził to prędzej czy później ty byś to zrobiła. Rozpad związków to już norma i odpowiedzialność ponoszą obie strony.

Gość Zranionaona

Ja? Ja go nie zdradziłam i nie zamierzałam zdradzić kochałam go mocno i straciłam z nim cnotę i teraz też z nikim się nie spotykam po jego zerwaniu, bo nie chcę nikogo zranić, będąc z kimś kochając innego. Nie patrz na innych przez pryzmat siebie samego. Nie jestem taka jak Ty i on. Nie zdradziłam i nie zdradzę i nie zranię nikogo, bo wiem jak to boli 😕

Gość jedyny lek

jedyna odtrutka jest nowy facet.... nie badz głupia. nie ten to nastepny

Gość Evangeline

Bo jesteś głupia, ja jak dziś widzę swoich byłych to się cieszę, że nie muszę z nimi być, naprawdę.

Gość gosc
50 minut temu, Gość Zranionaona napisał:

Czemu tak mocno boli patrzenie na szczęście byłego chłopaka z inną dziewczyną? Z jego nową dziewczyną, z którą zdradził mnie po 3 letnim związku 😕 Przez ostatnie 3 lata walentynki spędzaliśmy razem, a teraz spędzam je sama i zobaczyłam jego zdjęcie w walentynki z tamtą 😕 Czemu to tak boli wciąż? Czy kiedyś to minie? 😕

Bo go nadal kochasz. Pomimo wszystko. Będziesz kiedyś gotowa, to poznasz kogoś, zakochasz się i już nie będzie bolało :classic_smile:

Gość Dobra rada :)

Przedmówczyni ma racje - zresztą znam to bardzo dobrze. Ponad rok było mi przykro i żal na myśl o byłym, ciagle myslalam o tym co robi i z kim jest, marzylam o tym zeby miec z nim jakikolwiek kontakt, bardzo go szanowalam i rozstalismy sie w zgodzie, a mimo wszystko czulam zal straszny długi czas. Poznalam nowego faceta, ktory faktycznie mnie zainteresowal dopiero po ok. 1,5 roku i na poczatku jeszcze chwile tesknilam za bylym i tak naprawde nie wiem za czym, po prostu bylam przywiazana do tamtego i z nikim nie spedzalam tak duzo czasu, nie chcialam do siebie nikogo dopuscic. Teraz wyszlam za maz za tego faceta, przy ktorym na poczatku jeszcze troche tesknilam za ex i ani przez chwile tego nie pozalowalam :) naprawde. Dlatego zycze Ci, zebys pobyla troche sama ze soba, nie pakowala sie od razu w nowy zwiazek na sile, tylko poczekala. Daj sobie czas. Czas faktycznie leczy rany. 

Powodzenia :)

Gość Zranionaona

Jestem sama i chwilowo póki mi nie minie i tak pozostanie. Nie chce nikogo i chce być chwilowo sama. Nie chce zranić żadnej osoby, a tym bardziej kogoś kto by mnie pokochał w trakcie gdy ja kochalabym jeszcze tamtego 😕