Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robi 45

Malowanie w 1 dzień Kraków Kazimierz Mostek

Polecane posty

Gość Robi 45

Witam wszystkich forumowiczów

Wybudowałem dom jednorodzinny , podczas budowy było wiele zawirowań i problemów do tego stopnia że przez 5 lat zbierałem się pracami wykończeniowymi bojąc się problemów z firmami wykończeniowymi. Umówiłem się z 5 firmami wykończeniowymi odczucia miałem różne lecz jedyna firma MW1D Malowanie w 1 dzień reprezentowana przez Pana Kazimierza Mostek zrobiła na mnie piorunujące wrażenie a raczej Pan Kazimierz który okazał się pełnym profesjonalistą.

Pan Kazimierz jest bardzo życzliwy , pomocny w każdym zagadnieniu związanemu z wszelkimi pracami, bardzo dużo Nam doradził podsuwał bardzo dobre pomysły, tym samym charakteryzują się jego współpracownicy.

Nie interesowało Nas nic ( zakup wszelkich materiałów ) poza podejmowaniem decyzji i cotygodniowym przekazywaniem zaliczek na poczet prac wg. sumiennie i klarownie przygotowanego rozliczenia

Reasumując bardzo dziękuję Panu Kazimierzowi i jego ekipie za powiedzmy śmiało " bezbolesne" wykończenie całego domu które trwało tylko 7 tygodni tak więc życzę każdemu klientowi który buduje dom czy wykańcza mieszkanie żeby trafił na takiego Pana Kazia którego z czystym sercem i sumieniem polecam jako profesjonalnego, rzetelnego wykonawcę prac wykończeniowych.

Gość marawstala

: ) 

No niestety u mnie jedna porażka za druga. Firmę P Kazimierza Mostek MW1D wynajęłam także celu położenia podług, malowania i  złożenia i zamontowania mebli kuchennych. Pan w tym czasie kiedy miał pracować u mnie a  miał dwie inne fuchy. Płytki w kuchni położone krzywo, na podłodze wybrzuszenia, meble skręcone na odwal się. Jedna szafa prawie spadła z szyny. Malowanie które widziałam jak zrobił u osoby polecającej zrobiona  na odwal się. Smugi niedomalowani pozostawione „gluty z farby” na ścianie Ogólnie bardzo „ brudni fachowcy” zostawiaj syf po sobie. Dzien zaczynający od papierosa i co się ich widziało to papierosek. Podłogi w łazience po kleju i podkładach które mieli na butach nie mogę doczyścić do dziś. Nie polecam. Chyba ze ktoś ma czas ich pilnować i dużo nerwow