Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byrgif

Baby a orgazm

Polecane posty

Gość byrgif

Czemu baby udają orgazm?

Gość gość
Przed chwilą, Gość byrgif napisał:

Czemu baby udają orgazm?

Baby to masz w nosie!

Gość gość
Przed chwilą, Comfortably Numb napisał:

Bo myślą, że mężczyznom zależy na tym, żeby go miały 😎

Nie każdemu niestety na tym zależy. Wielu facetom zależy tylko na tym żeby zaspokoić siebie

Gość gość

A po co udawać?Ma wiedzieć że nie zawsze robi to dobrze.

Gość byrgif

Jest jakaś różnica pomiędzy orgazmem udawanym a prawdziwym?

Baby to są Wielkanocne 😉 Nie wiem czemu kobiety udają orgazm. Oszukują tym bardziej siebie niż partnera. Sporo tym tracą. Może myślą, że to ich wina, a może nie chcą sprawić przykrości partnerowi. Jakiś powód mają 😛

Gość gość
Przed chwilą, Over napisał:

Baby to są Wielkanocne 😉 Nie wiem czemu kobiety udają orgazm. Oszukują tym bardziej siebie niż partnera. Sporo tym tracą. Może myślą, że to ich wina, a może nie chcą sprawić przykrości partnerowi. Jakiś powód mają 😛

Nie chcą sprawiać facetowi przykrości. Ja tak mam, on bardzo chce mnie doprowadzic do orgazmu  ale można powiedzieć że nigdy go nie mam. Mam dopiero kiedy sama się zaspokajam np. masażerem, wibratorem 

8 minut temu, Gość gość napisał:

Nie chcą sprawiać facetowi przykrości. Ja tak mam, on bardzo chce mnie doprowadzic do orgazmu  ale można powiedzieć że nigdy go nie mam. Mam dopiero kiedy sama się zaspokajam np. masażerem, wibratorem 

Jeżeli udajesz to On myśli, że wszystko robi dobrze i daje Tobie orgazm. Ty ciągle nie osiagasz orgazmu i tak zamyka się błędne koło. To nie jest dobre wyjście. Może to dziwnie zabrzmi, ale nie zawsze naprawdę świetny i udany seks musi kończyć się orgazmem. Mnie samej zdarza się, że nie osiągnę orgazmu, a jednak seks zaliczam do naprawde nieziemskiego 😉 Czasami trzeba odpuścić i nie sprowadzać seksu do osiągnięcia orgazmu za wszelką cenę bo to zniszczy cała inną radość z bycia razem 😉

1 godzinę temu, Over napisał:

Po prostu troszczą się o to, żeby ego Misiaczka nie zaryło o podłogę.

Gość mozna sie logowac

na stare nicki od nowa rejestracja 😉

zapraszam

Gość gość
1 godzinę temu, Gość byrgif napisał:

Jest jakaś różnica pomiędzy orgazmem udawanym a prawdziwym?

Tak przy orgazmie kobieta ma skurcze

Gość gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Tak przy orgazmie kobieta ma skurcze

i facet to czuje?

Gość gość

Tak

4 godziny temu, Over napisał:

Jeżeli udajesz to On myśli, że wszystko robi dobrze i daje Tobie orgazm. Ty ciągle nie osiagasz orgazmu i tak zamyka się błędne koło. To nie jest dobre wyjście. Może to dziwnie zabrzmi, ale nie zawsze naprawdę świetny i udany seks musi kończyć się orgazmem. Mnie samej zdarza się, że nie osiągnę orgazmu, a jednak seks zaliczam do naprawde nieziemskiego 😉 Czasami trzeba odpuścić i nie sprowadzać seksu do osiągnięcia orgazmu za wszelką cenę bo to zniszczy cała inną radość z bycia razem 😉

Bardzo mądrze napisane! 🙂

Gość byrgif
6 godzin temu, Over napisał:

Oszukują i siebie i partnera, co to ma wspólnego z udanym sexem? To jest robienie dobrej miny do złej gry.

5 godzin temu, Giaa napisał:

Po prostu troszczą się o to, żeby ego Misiaczka nie zaryło o podłogę.

Długo się tak nie da oszukiwać, prędzej czy później to wyjdzie.

55 minut temu, Gość byrgif napisał:

Oszukują i siebie i partnera, co to ma wspólnego z udanym sexem? To jest robienie dobrej miny do złej gry.

Długo się tak nie da oszukiwać, prędzej czy później to wyjdzie.

Nigdzie nie wspomniałam o udanym seksie gdy kobieta udaje orgazm. Chyba tylko taka kobieta moze okreslić czy udając orgazm ma udany seks 😉

Gość Ben

Nic na siłę, ale też i od inteligencji faceta zależy żeby doprowadzić ją do orgazmu. Mając choć trochę inteligencji można pokombinować jak ją doprowadzić do orgazmu. Seks to nie wsadzenie i spuszczenie się. To gra dwóch kochanków i to od nich obojga zależy ile dadzą siebie tyle przyjemności.

Gość byrgif
50 minut temu, Over napisał:

Nigdzie nie wspomniałam o udanym seksie gdy kobieta udaje orgazm. Chyba tylko taka kobieta moze okreslić czy udając orgazm ma udany seks 😉

Tak, ale chyba o to chodzi żeby seks był udany nie? Bo inaczej to nie ma większego sensu.

8 minut temu, Gość byrgif napisał:

Tak, ale chyba o to chodzi żeby seks był udany nie? Bo inaczej to nie ma większego sensu.

Oczywiscie, że o to chodzi i ja tego nie neguję nigdzie. Napisałam w odpowiedzi wyżej, że udawanie orgazmu nie jest niczym dobrym 😉 

Gość byrgif
14 godzin temu, Over napisał:

Oczywiscie, że o to chodzi i ja tego nie neguję nigdzie. Napisałam w odpowiedzi wyżej, że udawanie orgazmu nie jest niczym dobrym 😉 

Racja, tylko że część kobiet napewno to robi i stąd  pytanie w temacie. Udawać żeby zadowolić partnera, cały czas tak się nie da.

7 godzin temu, Gość byrgif napisał:

Racja, tylko że część kobiet napewno to robi i stąd  pytanie w temacie. Udawać żeby zadowolić partnera, cały czas tak się nie da.

Nie da sie bo z czasem przychodzi frustracja, że orgazmu wciąż nie ma. Partner jest przekonany, że daje orgazm i nie stara się nic zmienic bo po co. Partnerka brnie w swoim udawaniu i z czasem coraz trudniej zdobyć się na odwagę, żeby powiedzieć prawdę bo jak powiedzieć, że udaje orgazm od miesięcy, a nawet lat. Koło się zamyka.

Gość gosc

Kobiety udają orgazm i podniecenie, ponieważ w ogóle nie mają ochoty na sex i chcą mieć to z głowy. Udają, by nie zranić swojego faceta, by nie pomyślał, że jest taki beznadziejny. 

Trochę spłycasz temat udawania. Ile kobiet tyle powodów. Myślę, że większość kobiet gdy nie ma ochoty na seks to nawet udawać się im nie chce, tylko wywiną się bólem głowy lub zmęczeniem. Pewnie też kobiety nie mają odwagi przyznać się, że nie osiągają orgazmu bo facet samiec alfa prędzej poczuje się urażony, niż postara się coś zmienić. Temat rzeka 😉

Gość byrgif
2 godziny temu, Gość gosc napisał:

Kobiety udają orgazm i podniecenie, ponieważ w ogóle nie mają ochoty na sex i chcą mieć to z głowy. Udają, by nie zranić swojego faceta, by nie pomyślał, że jest taki beznadziejny. 

Zaraz, to jak wkońcu? Jeśli nie mają ochoty to czego chcą?

2 godziny temu, Over napisał:

Nie da sie bo z czasem przychodzi frustracja, że orgazmu wciąż nie ma. Partner jest przekonany, że daje orgazm i nie stara się nic zmienic bo po co. Partnerka brnie w swoim udawaniu i z czasem coraz trudniej zdobyć się na odwagę, żeby powiedzieć prawdę bo jak powiedzieć, że udaje orgazm od miesięcy, a nawet lat. Koło się zamyka.

No tak, błędne koło. To kobieta latami może nawet tak udawać? Nieźle.

A facet sam może poczuć że nie daje kobiecie orgazmu?

19 godzin temu, Gość byrgif napisał:

Zaraz, to jak wkońcu? Jeśli nie mają ochoty to czego chcą?

No tak, błędne koło. To kobieta latami może nawet tak udawać? Nieźle.

A facet sam może poczuć że nie daje kobiecie orgazmu?

Może udawać latami 😄

Wszystko zależy w większej mierze od doświadczenia faceta. Jeżeli partnerka jest jego pierwszą to nie będzie w stanie poczuć, że kobieta udaje. Takie moje przypuszczenie tylko 😉

Gość Gość

Udaję, bo mąż po czterdziestce zrobił się krótkodystansowiec. Kończy po chwili seksu i widzę, że przykro mu z tego powodu, ale udaje, że wszystko gra. Więc udaję. Orgazm mam tylko podczas masturbacji. 

Gość Ben

Przecież możesz to nauczyć jak przedłużyć drogę do orgazmu. Naucz go tego. Polepszycie seks i będzie Ci wdzięczny.

Ja mam orgazm kiedy chcę. Prawie, bo jak moja kobieta ma naprawdę silny odlot, wtedy kompletnie nie daje rady powstrzymać i wtedy mamy razem orgazm 🙂

Dnia 15.02.2019 o 10:13, Gość byrgif napisał:

Czemu baby udają orgazm?

Jeżeli u cb kobiety udawał orgazm to ci serdecznie współczuję 😂

Albo były po prostu na tyle chamskie że się wyłączały albo po prostu jesteś strasznie cienki w te klocki 😂