Marta1990 26 Napisano 15 Grudzień Dnia 14.12.2024 o 18:39, Mala napisał: Teraz już przestali w Klanie promować trwałość małżeństwa - Antek i Renata Zaburzańscy też się zakochali w innych osobach (Antek w Teresie, Renata w Adamie - swoim koledze ze studiów) A może również Norberta i Roksi połączy coś więcej? Czasy się zmieniły,ale myślę,że Antek i Renata się zejdą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mala 5 Napisano 16 Grudzień 6 godzin temu, Marta1990 napisał: Czasy się zmieniły, ale myślę, że Antek i Renata się zejdą. A ja myślę że już nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mala 5 Napisano piątek o 14:48 Dnia 6.11.2024 o 07:39, otyla_33_otyla napisał: Byłoby ciekawie jakby Pawełek wrócił jako tatuś z panią doktor haha SPOILER! No i romans wykrakaliśmy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 26 Napisano wczoraj o 10:56 20 godzin temu, Mala napisał: SPOILER! No i romans wykrakaliśmy! Pytanie czy romans czy będzie tak jak kiedyś z Michałem i Bogną (chociaż tam było gorzej,bo Bogna była w ciaży). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mala 5 Napisano 22 godziny temu 8 godzin temu, Marta1990 napisał: Pytanie czy romans czy będzie tak jak kiedyś z Michałem i Bogną (chociaż tam było gorzej, bo Bogna była w ciąży). A teraz to Laura może zajść w ciążę (i to świadomie). Paweł Ignacy pewnie będzie chciał przedłużyć stypendium. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 26 Napisano 5 godzin temu 16 godzin temu, Mala napisał: A teraz to Laura może zajść w ciążę (i to świadomie). Paweł Ignacy pewnie będzie chciał przedłużyć stypendium. Bogna też zaszła świadomie,ale myślała,że Michał się normalnie zachowa (może już wtedy Wieczorkowski planował odejście z serialu). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach