Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gnida

Bolą nogi boli ...

Polecane posty

Gość Gnida

26 tc wszysyko bylo dobrze do jakiegos momentu. Nie wymiotowalam, nie mialam zachcianek a od kiedy zauwazylam ze brzuch mi juz sporo odstaje moje nogi nie wyrabiaja. Rozstepow nie mam chodzi o bole w kosciach. W biodrach miednicy i nawet w pachwinach. Jesli usiade na kilka minut to mam problem zeby wstac. Boje sie co bedzie pozniej. Ten bol mnie wykonczy. Mialyscie cos takiego? Jak zminimalizowac bol?

Gość Katia

Nie wiem,nie pomoge. Jestem w 35 tc waze 120 kg i nic mnie nie boli. Jeszcze pracuje zeby nie umrzec z nudow

Gość Gnida

Up

Gość Pola

Zgłaszałas lekarzowi ? Moze z toba jest cos nie tak i dziecko rosnie i naciska ci na cos? Mnie okropnie bolą żylaki. Tersz np tez noga "chodzi" cała. Okropne uczucie

Gość Gość

Bolała mnie tylko miednica jak się wszystko przestawiało, ale nie tak wcześnie.

Gość Gnida

Mam zamiar ale wizyte mam za 4 dni

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gnida napisał:

Mam zamiar ale wizyte mam za 4 dni

Koniecznie zapytaj. A do spania możesz sobie taką poduchę kupić specjalną (taki kształt długiego haczyka). Ja do dzisiejszego dnia ją uwielbiam 🙂

Gość Gnida
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Koniecznie zapytaj. A do spania możesz sobie taką poduchę kupić specjalną (taki kształt długiego haczyka). Ja do dzisiejszego dnia ją uwielbiam 🙂

Dobry pomysł. 

Gość Gość

Aha, zapomniałam napisać, żebyś zwróciła uwagę, czy na piszczelach nie robią Ci się siniaczki, lub czy nie ma świądu piszczeli? Czy lewa noga nie boli bardziej niż prawa? Czy skóra ma inny kolor niż zazwyczaj? 

Gość Gnida
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Aha, zapomniałam napisać, żebyś zwróciła uwagę, czy na piszczelach nie robią Ci się siniaczki, lub czy nie ma świądu piszczeli? Czy lewa noga nie boli bardziej niż prawa? Czy skóra ma inny kolor niż zazwyczaj? 

Mam zylaki na kostkach. Lewa noga bolala bardziej a dzisiaj prawa nie daje mi spokoju. Zylaki robia sie juz coraz bardziej widoczne coraz wyzej zwlaszcza na lewej.

Gość Gość
12 minut temu, Gość Gnida napisał:

Mam zylaki na kostkach. Lewa noga bolala bardziej a dzisiaj prawa nie daje mi spokoju. Zylaki robia sie juz coraz bardziej widoczne coraz wyzej zwlaszcza na lewej.

Poproś lekarza na wszelki wypadek o badanie krzepliwości krwi.