Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Miłość

Polecane posty

Gość Gość

To co piszę tutaj można określić w trzech słowach: szalenie się zakochałem.

Mam 17 lat chodzę do Liceum z pewną dziewczyną, która jest o rok młodsza ode mnie. Doszła do szkoły w tym roku, zobaczyłem, od razu coś poczułem, zauroczyłem się. Nie ukrywam jest piękna, jak się uśmiech to można powiedzieć moje serce w pewien sposób płacze. Aż w końcu pomyślałem zagadam do niej trudno co będzie to będzie. Jestem osobą strasznie nieśmiałą w stosunku do dziewczyn które mi się podobają. Niestety zbliżają się ferie, a ja ? Nie zagadałem miałem wymówki: a bo nie jest sama tylko z przyjaciółkami, nie podejdę, nie zagadam. Aż w końcu pomyślałem napiszę do niej, napisałem co się okazało dla mnie złą decyzją .. Odczytała wiadomość po 2 tygodniach lecz nie odpisała. 😕 Napisałem uważam że pięknie w skrócie: czy poszłabyś ze mną na kawę bądź pizze poznać się ? Mimo takiego zachowania, nadal mi się podoba ale straszliwie mi smutno 😞 Proszę doradźcie mi co mam zrobić. Odpuścić czy Próbować? 

Gość Gość

Boże ale ja stara 🤤🙀

Gość Gość

Raczej niezbyt. W piątek wolę oglądać politykę. To jest starość. Dopiero teraz człowiek widzi jakie kłamstwa wmawiali o Bolku

6 minut temu, Gość Gość napisał:

Raczej niezbyt. W piątek wolę oglądać politykę. To jest starość. Dopiero teraz człowiek widzi jakie kłamstwa wmawiali o Bolku

Uuu to rzeczywiście kiepsko 😉. Ja zaraz biore się za oglądanie filmu Kler. 

Gość Gość

Same gunwa w tv. Za co ja płacę?

Gość Gosc

Może pomyślała , że to żart ? 

Gość Gość
11 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Może pomyślała , że to żart ? 

Nie wiem nie sądzę bo napisałem tą wiadomość w sposób poważny 

Gość Niesmialy

Tez byłem bardzo nieśmiały do kobiet . Moja jedyna i słuszna rada , podejdź do niej gdy będzie sama i zapytaj wprost ,od dawna nosze się z zamiarem by się z tobą umówić ,jesteś piękna ,jeżeli nie masz chłopaka czy mogę liczyć na spotkanie ? Innego wyjścia nie ma ,nie pobije cie może tylko powiedzieć negatywnie lub się zgodzić ,nie czekaj długo jeśli jest ładna i mądra znajdzie szybko odważnego .