Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam, 21 stycznia uprawialam z chlopakiem petting, dokladnie penetracje palcami i jestem prawie pewna ze nie dotknal sie za penisa, a potem 28 stycznia i tez jestem pewna. 1 lutego prawdopodobnie mialam owulacje gdyz strasznie klolo mnie w jajniku lewym i na nastepny dzien ustalo, dokladnie po tym jak zawsze piersi stawaly sie nabrzmiale, potem co daz bardziej bolaly jak zawsze, i do trgo po kilku dniach zaczal mnie bolec brzuch jak na okres, wypryszczylo mnie i chcialo mi sie slodyczy, dzisiaj jestem w 29 dniu cyklu, okresu nie ma ale sa bole i nagle przestaly mnie bolec piersi, czy to moze oznaczac ciaze? strasznie panikije, mam napady leku. prosze o jakas porade

Gość Gosc

Klucie w jajnikach nie oznacza owulacji ludzie skąd wy te głupoty bierzecie? Jakbyś była w ciąży to uwierz, ze piersi by cie nie przestały boleć bo bolą coraz bardziej. 

Gość Zuzka

Ciaza na 100 pro

Gość Gosc

Skoro miałas klucie w jajnikach oznacza, ze nie pracowaly wtedy prawidłowo. Do ginekologa idź i tyle.. Bo to nie jest ciąża. 

Gość Chudzielec

Ciąza i to z blizniakami. Gratuluje

Gość Gosc

Jakby owulacje szło poznać po kluciu w jajnikach to by nie były potrzebne testy na owulacje, bo po co by były skoro każda by wiedziala "o kluje dziś mam owulacje". Ginekolog by nie mówił, żeby przyjść sprawdzać kiedy jest owulacja tylko by mówił "zakluje panią to ma pani wtedy". Klucie w jajnikach moze oznaczać, ze zrobiła się torbiel na jajnikach. Objawem tego sa klucia. Ginekolog daje na to tabletki, bo okres może się też nie pojawić przy torbieli. Torbiel się robi kiedy jajniki źle funkcjonują. 

Gość Aga

A nie prościej kupić test? 🤔😏

Gość Aga
36 minut temu, Gość Gosc napisał:

Klucie w jajnikach nie oznacza owulacji ludzie skąd wy te głupoty bierzecie? Jakbyś była w ciąży to uwierz, ze piersi by cie nie przestały boleć bo bolą coraz bardziej. 

Absolutnie nie prawda. W jednej ciąży na początku bolały mnie piersi ciągle, natomiast w dwóch kolejnych absolutnie nie. Gdyby nie test, to nawet nie wiedzialabym (oczywiście do czasu nadejścia wymiotów🤣) ,że nam sie w koncu udało🙃!

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Aga napisał:

Absolutnie nie prawda. W jednej ciąży na początku bolały mnie piersi ciągle, natomiast w dwóch kolejnych absolutnie nie. Gdyby nie test, to nawet nie wiedzialabym (oczywiście do czasu nadejścia wymiotów🤣) ,że nam sie w koncu udało🙃!

Przeczytaj co ona napisała a co ty. Ciebie nie bolały ABSOLUTNIE czyli śmiem twierdzić, ze wgl cię nie bolały przez całą ciążę. A ja pobolaly i przestaly. Widzisz różnice? Jak bolą na początku i nagle przestaną to znaczy, ze coś jest nie tak... Ustanie objawów ciazowych... Chyba ze by już była w którymś tam miesiącu i by ja przestały boleć. Ale nie na początku samym... Na początku jak zaczną boleć to bolą dosyć mocno... Ja sama aż musiałam zimne okłady robić a nawet nie umiałam spać w 11 tyg przeszło dopiero. 

Gość Gosc

O na słodkie... Autorko to oznacza, ze spodziewasz się dziwczynki, gratuluję.