Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 097

czy wysoki = przystojny?

Polecane posty

Gość 097

Jak to jest. Czy jak facet jest wysoki to jest przystojny, czy musi jeszcze inne warunki spełniać poza wzrostem?

Gość <<<

....

Gość Niewysoki lecz przystojny

Tylko dla prymitywnych larw

Gość Monika

Sa przystojni co maja 175 i nieprzystojni z 192 jak i na odwrot ;)

Gość gosc

kazdy wysoki chlop moze miec szczurowaty badz ziemniaczany ryj

Gość De la lala

Ja wole jak mężczyzna jest równy albo najlepiej troche wyższy ode mnie, wtedy czuje się przy nim bezpieczna 😉

Gość gosc
45 minut temu, Gość 097 napisał:

Jak to jest. Czy jak facet jest wysoki to jest przystojny, czy musi jeszcze inne warunki spełniać poza wzrostem?

takie pytania zadaja zalosne zakompleksione niskie prawiki z ziemniaczana oblesna geba, ktorym sie ubzduralo ze jakby byli o 10 cm wyzsi to bylilby mega hot przystojniakami z tym samym ryjem w rzeczy samej, bo tylko wzrost przesadza o urodzie, nic tylko gratulowac ograniczeniu umyslowemu, moze pora wyjsc z chalupy i przewietrzyc lepetyne

Gość jiaksd
33 minuty temu, bella napisał:

Niekoniecznie. Mój pierwszy chłopak miał 192 i ogólnie fajną sylwetkę, ale dziewczyny raczej za nim nie szalały.

192 to powiedziałabym, że już bardzo wysoki. Najwyższy chłopak z jakim się spotykałam miał 188 cm i nigdy więcej... tacy 175 -178 cm są dla mnie idealni przy moim wzroście 158 :D

Gość 000
23 minuty temu, Gość gosc napisał:

takie pytania zadaja zalosne zakompleksione niskie prawiki z ziemniaczana oblesna geba, ktorym sie ubzduralo ze jakby byli o 10 cm wyzsi to bylilby mega hot przystojniakami z tym samym ryjem w rzeczy samej, bo tylko wzrost przesadza o urodzie, nic tylko gratulowac ograniczeniu umyslowemu, moze pora wyjsc z chalupy i przewietrzyc lepetyne

lecz się psychopatko 😄

27 minut temu, Gość gosc napisał:

Nie, takie pytania zadaja wysocy brzydale których boli że ładny kurdupel może mieć kobiete jaką on nigdy nie będzie mial

Gość 0832
2 minuty temu, Gość Niewysoki lecz przystojny napisał:

Nie, takie pytania zadaja wysocy brzydale których boli że ładny kurdupel może mieć kobiete jaką on nigdy nie będzie mial

Błąd. Sam jestem niewysoki 173 cm ale całkiem atrakcyjny z twarzy i pytam o to bo zauważyłem, że faceci wyżsi ode mnie +185 cm ale ewidentnie brzydsi z twarzy niż ja mają dużo większe powodzenie.

6 minut temu, Gość 0832 napisał:

Błąd. Sam jestem niewysoki 173 cm ale całkiem atrakcyjny z twarzy i pytam o to bo zauważyłem, że faceci wyżsi ode mnie +185 cm ale ewidentnie brzydsi z twarzy niż ja mają dużo większe powodzenie.

ale wśród pustaków. Mam 170 to jeszcze mniej, spotkałem super kobietke ładna okragla pupa, twarz modelki, naturalna i bez tapety piekna, a w makeupie slicznosc z rozkladowki, taka dziewczyna z sąsiedztwa. Madra ma dużo do powiedzenia, faceci do niej kleja się a ja ją kręci i przyprawiam o szybkie bicie serca, jesteśmy ze sobą szczesliwi

Gość vgość

ja 175, 

Gość Fachowiec

Przystojny to taki co jest jest ładny z twarzy i w miarę dobrze zbudowany. Wzrost nie ma znaczenia

Gość devill

Wszędzie ten wzrost. Ja p..dole. Wcześniej był rozmiar prącia, a teraz wysokość. Ktoś sobie znalazł nową fiksację. 

Uważam, że twarz jest najważniejsza. Wierz lub nie, ale nieraz podbijały (!) do mnie laski, które miały bardzo wysokich partnerów (185). Same. 

Ja musiałem stopować wiele sytuacji. 

Uważam, że pewność siebie + męska twarz = czynnik 'x'.

W dodatku jak jesteś niższy, to możesz się wyrobić ładnie na siłowni. Masz lepsze proporcje ciała jak ci wysocy.