Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Królik 123

Zdrada - śmierć

Polecane posty

Gość Królik 123

Witam, 

Byłam ze swoim facetem ponad pięć lat. Dwa ostatnie lata to było pasmo nieporozumień, zawodów pomimo oświadczyn. On zarabiał tylko "na siebie", robił karierę ja miałam czekać. Często podczas kłótni kazał mi iść do innego.  Jego rodzice mnie nie lubili, wypominali mojej rodzinie biedę. Zaś moi rodzice - zwłaszcza ojciec bił i wzywał mnie kiedy byłam dzieckiem. Z mamy zrobił inwalidke podczas kłótni domowej pozbawił jej wzroku w jednym oku. Ogólnie ciężki dom. Nie bardzo wiec interesowali się mną.  Dlatego z partnerem poczułam, że mam dom. Jednak ostatnie pół roku było ciężkie i chciałam odejść czułam złość i nienawiść i bardzo łatwo wpadłam w romans. Ogólnie szukałam pocieszenia na portalach randkowych. Tak jakbym szukała juz "zastepstwa" za partnera. Zawsze czułam się samotna to fakt. Poznałam k. Często rozmawialiśmy na kawie i w końcu stało się. .. 😲 śmieszne jest to, że podczas tych randek poznałam tez kogoś,  kto był dla mnie "przyjavielem" do wypadania i chciał abym zostawiła dla niego partnera. Nie chciałam tego zrobić i spaliłam za sobą most udając ...kę. Z kochankiem tez zakończyłam znajomość. Pomimo wszystkiego kochałam dalej partnera,  ale to było w kategorii trudnej miłości. Koniec końców dowiedział się o wszystkim. Próbowaliśmy być znów razem, potem miałam ciężka depresję z próbą samobójczą,  on mnie wtedy zostawił całkowicie. Trafiłam do psychiatry i psychoterapeuty. Diagnoza: skrywany borderline z dzieciństwa, a w fazie permanentnego stresu pojawiły się oznaki psychotyczne - zdrady. 

Partner odszedł,  jestem sama i załamana.  Chodzę na terapię i jem jakieś leki na obiad i kolację.  Bol wcale nie mija, depresja się pogłębia do tego stopnia, że po 8 godzinach pracy idę spać. W głowie ciągle płacz partnera na wieść o zdradzie.  A przede mną kartka papieru, gdzie chce opisać rodzinie dlaczego to zrobiłam.  Bo wiem teraz, że to się uda. 

Nie zdradzajcie bo wyrocicie swoje życie do góry nogami, a to nie jest warte tego. I szanujcie życie 😊

Wiesz że do nieba trafia maksymalnie 10% kobiet? Jest to odgórnie ustalone. Inaczej tam też byłoby piekło. 

Oczywiście żart.