Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arekk

Sodowanie

Polecane posty

Gość Arekk

Cześć, co myślicie o sodowaniu w porównaniu do piaskowania i czy waszym zdaniem opłaca się w temat wchodzić zawodowo.

Gość mikiii

Nigdy nie miałem do czynienia z renowacją powierzchni. Wyrabiałem kwalifikacje od podstaw w https://www.sodablastsystems.pl/. Ojciec mnie naprowadził na inwestycję. Dofinansował mnie, całe szczęście nie musiałem brać kredytu. Po technikum wszedłem w temat samozatrudnienia przy tym. Dorywam lokalnie zlecenia i nie pracuję na pewno za pensję minimalną i raczej się nie martwię. Maszyna jest bardzo, a to bardzo uniwersalna i jeszcze nawet połowy jej możliwości nie poznałem, ani nie wykorzystałem. Na razie nic się pod względem serwisowym nie dzieje. Poza tym oni dają cały pomysł na biznes, bez jakiejś ściemy. Fakt, że masz barierę wejścia, bo jednak środki trzeba wolne posiadać, trochę zaryzykować. Jak masz jakieś plecy, jak ja miałem ojca ogarniętego techniczne, wykształcenie to można rozpoczynać. Sodowanie ma przyszłość z pewnością i niezwykle wydajne czyściwa. Totalnie bezpieczne.