Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja30

Seks w zwiazku problem

Polecane posty

Gość Alicja30

Witam, otoz mam pewien problem i nie mam z kim o tym pogadac. Wlasciwe to nie wiem czy to problem czy sama sie doszukuje problemu. Chodzi o to ze mam wspanialego mezczyzne ktorego bardzo kocham, jestesmy ze soba od 1.5 roku, w swieta mi sie oswiadczyl i planujemy slub. Wszystko niby jest super jednak nie do konca, przynajmniej dla mnie. Chodzi o to ze w przeciwieństwie do mojego faceta mam ciagla ochote na seks. Caly czas. Czekam na niego az wroci z pracy bo jestem napalona. W nocy nie wystarczy mi raz. Jemu wystarcza 3 razy w tygodniu. To nie jest tak ze mnie zaniednuje po prostu nie ma takich potrzeb jak ja. Przed nim mialam tylko jednego faceta i uprawialismy seks zawsze jak tylko mielismy chwile. Kiedy poznalam obecnego narzeczonego wszystko sie zmienilo. Nie kochamy sie tak czesto jakbym chciala i zaczyna mnie to martwic. Czuje sie niespelniona i coraz bardziej chodze podenerwowana. Gadalam o tym ostatnio z kolezanka ale stwierdzila ze wymyslam sobie problemy i ze inni maja wieksze tragedie.  Wiec juz sama nie wiem. Czy to ze mna jest cos nie tak, powinnam pojsc do lekarza? Boje sie ze za pare lat ten problem bedzie narastal a nie chcialabym myslec o tym ze brakuje mi seksu kiedy bede miec meza u boku 😯 nie wiem co z tym robic. Czy wogole cos robic? Zle sie z tym czuje. Malzenstwo to dla mnie powazna spraw, nie chce sie klocic z mezem  tego powodu, a z  strony nie wyobrazam sobie zostawic go tylko z powodu seksu. Jestem rozdarta, nie wiem co robic.

Gość maczu piczu

Kazdy ma inny temperament ale 3 razy w tygodniu to niezla srednia, co drugi dzien. Twoje potrzeby odstaja chyba troche od "normy" ale jesli wlasnie takie masz to trudno to powstrzymac. Jesli cie to meczy to mozezs porozmawiac o tym ze swoim ginekologiem. Moze masz jakies zaburzenia hormonalne 🙂

Gość Robert
21 minut temu, Gość maczu piczu napisał:

Kazdy ma inny temperament ale 3 razy w tygodniu to niezla srednia, co drugi dzien. Twoje potrzeby odstaja chyba troche od "normy" ale jesli wlasnie takie masz to trudno to powstrzymac. Jesli cie to meczy to mozezs porozmawiac o tym ze swoim ginekologiem. Moze masz jakies zaburzenia hormonalne 🙂

3 razu w tygodniu. Marzenie.... Ja mam 3 razy w miesiącu. 

Gość 09876

zawsze możesz sobie wibro kupić albo f*cking machine.

Gość gość

Wściek macicy masz, jak cię taka bardzo silna ochota najdzie, to nalej zimnej wody do miski i d..ą usiądź w niej, natychmiast ci przejdzie!