Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Pa

Praca jako dziewczyna do towarzystwa

Polecane posty

Gość Pani Pa

Od dłuższego czasu poszukuje zajęcia dla siebie. Nie mam średniego wykształcenia i bardzo ciężko znaleźć mi prace. 

Dlatego wpadłam na pomysł, ze wyjadę do Moskwy, wynajmę nieduże mieszkanie, będę w nim przyjmować klientów. Podobają mi się bardzo Rosjanie, wiec połączę przyjemne z pożytecznym. Jestem młoda i seksowna klienci na pewno się znajda. Moje pytanie. Jak to wszystko ogarniać? muszę mieć wize itp. 

Gość Hhhhh

Ty polska szmato

Gość 32a

Jako Polka nie miałabyś tam utargu. Będąc w Moskwie przeglądałem z ciekawości stronki typu roksa, oczywiście w wydaniu rosyjskim i dzi'wki tam są bardzo atrakcyjne. Nawet w USA się mawia, że Rosja ma najlepsze ku'rwy. Także cięzko ci będzie zarobić na du'pie w Rosji.

Gość Pani Pa
3 minuty temu, Gość 32a napisał:

Jako Polka nie miałabyś tam utargu. Będąc w Moskwie przeglądałem z ciekawości stronki typu roksa, oczywiście w wydaniu rosyjskim i dzi'wki tam są bardzo atrakcyjne. Nawet w USA się mawia, że Rosja ma najlepsze ku'rwy. Także cięzko ci będzie zarobić na du'pie w Rosji.

Nie widzialam jakoś tych mega pięknych Rosjanek. No chyba, ze te zrobione to tak ładne są a tak to zwykle kobiety 

Niezłe prowo. Takie 2,5/10.