Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość One

Nielogiczna sytuacja

Polecane posty

Gość One

Witam. 
Nurtuję mnie mnie następujący problem. Kiedyś byłem nieśmiały wolałem siedzieć w domu niż chodzić na imprezy, wyjazdy. Od 3/4 lat zmieniłem się w mojej ocenie nie do poznania. Jestem otwarty, lubię przebywać z ludźmi. Organizuję imprezy, wycieczki. Mam kilka hobby, którymi chętnie się dziele. Nie jestem też nachalny, pisze raz na jakiś czas do różnych osób. Tu pojawia się problem, praktycznie moje grono znajomych jest identyczne jak te 3/4 lata temu. Ludzie sami się do mnie nie odzwyczają (chyba, że mają jakiś interes), sami nie proponują żadnego wyjścia, imprezy. Jak coś sam zorganizuję to czasem przyjdą na gotowe. Wszyscy mnie w mojej ocenie dystansują. Zaznaczam, że piszę o ludziach którzy nie znają mojej nieśmiałej starej wersji. Btw. podobno jestem przystojny i pomimo stosowania wszystkich (tzw. zasad podrywu/ atrakcyjności) nie spodobałem się żadnej dziewczynie. 
Ja naprawdę nie wiem co się dzieje, ale to dziwne. Robię co mogę a mam tylko 3/4 znajomych na krzyż, brak dziewczyny. Ktoś miał podobnie, albo ma jakąś diagnozę problemu ?