Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Loczek445

Co sądzicie o tej sytuacji?? napiszcie coś ;))

Polecane posty

Od razu mówię mam chłopaka, jednak na studiach dopiero na 2 roku zauważyłam,  że ja i mój kolega  zaczeliśmy inaczej na siebie patrzeć. On jest z innego kierunku, ale mamy nie które zajęcia łączone. Nie gadaliśmy jakoś za dużo w ciągu 1  roku akademickiego. Dopiero teraz zauważyłam , że zaczął mnie pociągać wizualnie... . Trzymam się na studiach  głównie z chłopakami i niestety  jeden wygadał mu, że po prostu mi się ten chłopak podoba. Uważam, że będąc w związku,  nie znaczy że nie widzę atrakcyjności innych ;)) i to czysta opinia że mi się tylko podoba i tyle bez podtekstów.  Odkąd się dowiedział była dziwna atmosfera, raczej go unikałam a jak był gdzieś blizej uciekałam.  On ma jakąś bliską koleżankę i wrzucił zdjęcie z nią w walentynki, ale nic oficjalnie ze są razem nie wiem. Natomiast ja ze swoim facetem wrzuciłam zdjecie jakieś 3 dni później. I pierwszy raz   od 2 lat bycia w moich znajomych ten chłopak  polajkował mi zdjęcie xD xD akurat to. Nie wiem czemu. Ja mu nic nigdy nie lajkowałam na FB.  Natomiast On akurat polajkował to zdjęcie.  Why ??