Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda

Poderwalam go ja.. A teraz

Polecane posty

Gość Magda

W wakacje zauważyłam go i jakby piorun mnie strzelił tak mi się spodobał. On też patrzył na mnie jak się mijalismy. Ja mam dziecko widział mnie zawsze z synem.  Pomyślałam że taki facet nie zwróciłby na mnie uwagi.. I tak byłam wtedy w związku 2 miesięcznym ale w te wakacje on zamieszal mi w głowie chociaż go nie znałam. Okazało się że mieszka w moim bloku. I tak czasem się mijalismy a ja byłam dalej w związku. Później zrobiły się chłodne dni nie widziałam go już i zapomniałam o nierealnym Panu x.  Byłam nadal w związku, mijały miesiące. Zdałam sobie sprawę że nie pokocham mojego faceta i postanowiłam go zostawić. Po zerwaniu wpadłam na Pana x.  Tak patrzył na mnie ja na niego. Wróciłam do domu i odnalazła go na portalu. Zrobiłam z siebie ...ke ale zaprosiłam go na portalu i napisałam pierwsza.. Okazało się że myślał że mam męża.. Zaczęliśmy pisać później zaproponował spotkanie. Zaczęliśmy się spotykać to trwa około 2,5 miesiąca i jesteśmy razem.. Okazało się że po wakacjach wyprowadził się i już nie mieszka w moim bloku.. I pomyśleć że gdybyśmy wtedy na siebie nie wpadli może wcale nie bylibyśmy razem.. Dzieli nas różnica wieku 14 lat. Dlatego nie mówiłam narazie o tym swojej mamie.. Ja mam za 28 on 42.  Tylko on nie wygląda na swój wiek.. Dopóki mi nie powiedział myślałam że ma około 37.. Byłam trochę zdziwiona ale jest mi z nim dobrze.. Zdaje sobie sprawę że z czasem zaczną się komentarze dotyczące tej różnicy.. Ale teraz tak sobie leżę i myślę że udało się.  Mam tego Pana tego który wydawał się tak nieosiągalny dla mnie i nierealny by zwrócić na mnie uwagę.. Boję się jak zareaguje moja rodzina.. 

Gość Ell.

No to gratulacje. 14 lat to duzo. Przypuszczam, ze skoro zostalas samotna mama, zmuszona bylas przejsc szybki kurs dojrzalosci. Moze w twoim przypadku ta roznica zatrze sie. Wiem, ze niektorym udaje sie i tobie tego zycze. Ja mam 38 lat i policzylam sobie, ze moj partner mialby 52. O jejku - nigdy w zyciu, z calym szacunkiem dla 52. 

Ale ja nie chce byc z nikim, wiec prozne rozwazania. Tobie wszystkiego najlepszego jeszcze raz. 

Gość Lula

Super gratki

Gość men
7 godzin temu, Gość Magda napisał:

Zrobiłam z siebie ...ke ale zaprosiłam go na portalu i napisałam pierwsza..

Załamałem się... Jaką k....kę? Kobieto to nie średniowiecze! Gdybyś tego nie zrobiła wciąż była byś sama. Drogie panie, mamy XXI wiek, troszeczkę inicjatywy!

Powodzenia.

Gość Gosc

Pierrdoola co niektórzy łącznie z autorka która ma pustkę zamiast mózgu. 14 lat to jest ogromna różnica, ty się dzieckiem zajmij a nie szlajasz się jak kkkkuuurwwa . Gosc i tak ciebie zostawi jak minie fascynacja seksem, bo pewnie ciężko z tobą o temat w rozmowie . Autora z bella łbem o ścianę.

Gość isma

bardzo go idealizujesz

Gość Ten

Twój syn orientuje się w wujkach.ty jelenia szukasz, bankomatu. Do nauki a nie ...iccc się z dziadem starym.