Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooo133

Czy od cipki można się uzależnić ?

Polecane posty

Gość oooo133

Tak jak od papierosów, alkoholu lub mocniejszych środków ?

Nigdy nie maiłem kontaktu z prawdziwą cipką więc nie wiem jakie to uczucie.

Gość gość
1 minutę temu, Gość oooo133 napisał:

można, ale z czasem mija, ja po 6 miesiącach nieruchania już nie czuje takiej potrzeby, to znaczy fajnie byłoby poruchać, ale aż tak to nie doskwiera. 

a no i przede wszystkim, cipka nie zawsze pachnie i smakuje dobrze, czasami jak wyjmowałem końcówe z cipki to taki bajzel tam był że jakbym miał polizać te wydzieliny to bym zbełtał sie, zapach i smak intensywność jest zmienna w zależności od dnia w miesiącu, a do lizania soków sie nadaje tylko po prysznicu i przez pierwsze 15 minut akcji, potem już jest syf tam.

Gość gość
1 minutę temu, Gość oooo133 napisał:

można, ale z czasem mija, ja po 6 miesiącach nieruchania już nie czuje takiej potrzeby, to znaczy fajnie byłoby poruchać, ale aż tak to nie doskwiera. 

a no i przede wszystkim, cipka nie zawsze pachnie i smakuje dobrze, czasami jak wyjmowałem końcówe z cipki to taki bajzel tam był że jakbym miał polizać te wydzieliny to bym zbełtał sie, zapach i smak intensywność jest zmienna w zależności od dnia w miesiącu, a do lizania soków sie nadaje tylko po prysznicu i przez pierwsze 15 minut akcji, potem już jest syf tam.

Gość vcvcvc

nie mozna.,.krocze  Doroty Wellman to nie to samo co krocze Julii Wieniawy

Gość oooo13

Jaki syf ???? nie rozumiem, można jaśniej ?

Gość Oficer pożyczkowy.

Czy potrzebujesz osobistego i biznesowego lub finansowania inwestycji, bez stresu i szybkiego zatwierdzenia? Jeśli tak, skontaktuj się z nami już dziś, ponieważ obecnie oferujemy pożyczki po znakomitej stopie procentowej na poziomie 3%. Nasze finanse są bezpieczne i bezpieczne. Szczęście naszych klientów jest naszą siłą. pożyczki o wartości od 5 000 do 1 000 000 EUR za euro i funty, dostępne są teraz: pożyczki biznesowe, osobiste, domowe, podróżne i studenckie itp. Więcej informacji Wyślij szczegółową propozycję pożyczki (kwota pożyczki, kraj i czas trwania pożyczki)

Oficer pożyczkowy.

Z poważaniem

E-mail; franklymiller417@gmail.com

Poniedziałek-sobota: 7: 30-6: 30pm {czas przetwarzania}.
Niedziela: 12: 00-18: 30: {czas przetwarzania}