Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek

Szukam dziewicy

Polecane posty

Gość Prawiczek

Tylko powazne oferty 

Gość Gość

A Ty co możesz zaoferować kobiecie? 

Gość Ppp

Na poczatek musze wiedzieć czego Ona oczekuje!

Gość Gość

Nie odpowiada się pytaniem na pytanie. 

Gość Gość

Nie ma czegoś takiego jak dziewica. Wszystkie kobiety od 16 roku życia już miały inicjacje seksualną w usta, w tyłek i w pochwę.

5 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie ma czegoś takiego jak dziewica. Wszystkie kobiety od 16 roku życia już miały inicjacje seksualną w usta, w tyłek i w pochwę.

No ja tam mam atrakcyjnie koleżanki ledwo po dwudziestce i większość to dziewice. Widać w jakim towarzystwie obracasz 😉

Gość Raia Moon

Mam 17 lat, jestem dziewicą a swój skarb oddam dopiero mężowi w noc poślubną (nie, nie jestem wyznawczynią chrześcijaństwa). Co jest ze mną nie tak?

Gość Gość

Człowieku, nawet jeśli znajdzie się tu jakaś dziewica, na 200% będzie miała coś z głową (choroby psychiczne u kafeteryjnych dziewczyn są normą). Daj sobie spokój, szkoda czasu i nerwów. No chyba, że szukasz kłopotów i negatywnych wrażeń, to już Twoja sprawa. Mogę tylko powiedzieć, że parę lat temu poznałem tu 2 dziewczyny. Obie z zaburzeniami. Co ja przeżyłem zadając się z nimi, to głowa mała by ogarnąć zagadnienie. Do końca życia nie zapomnę jazd jakie z nimi miałem, a jedna była gorsza od drugiej. Szukaj dziewczyny w realu, może nawet trafisz na dziewicę. Lepsza niedziewica poznana na ulicy niż zdolna do wszystkiego psychopatka z kafeterii - taka moja rada. Pozdrawiam.

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Człowieku, nawet jeśli znajdzie się tu jakaś dziewica, na 200% będzie miała coś z głową (choroby psychiczne u kafeteryjnych dziewczyn są normą). Daj sobie spokój, szkoda czasu i nerwów. No chyba, że szukasz kłopotów i negatywnych wrażeń, to już Twoja sprawa. Mogę tylko powiedzieć, że parę lat temu poznałem tu 2 dziewczyny. Obie z zaburzeniami. Co ja przeżyłem zadając się z nimi, to głowa mała by ogarnąć zagadnienie. Do końca życia nie zapomnę jazd jakie z nimi miałem, a jedna była gorsza od drugiej. Szukaj dziewczyny w realu, może nawet trafisz na dziewicę. Lepsza niedziewica poznana na ulicy niż zdolna do wszystkiego psychopatka z kafeterii - taka moja rada. Pozdrawiam.

Co było z nimi nie tak? Opisz 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Co było z nimi nie tak? Opisz 

WSZYSTKO! Nie chcę opisywać,  bo nie mam zamiaru wracać do tego, przypominać sobie szczegółów znajomości z tymi degeneratkami. Mogę jedynie napisać, że na początku obie bardzo dobrze się maskowały, udawały miłe i normalne. Na szczęście jakoś wyplątałem się z tych znajomości bez pomocy policji i prokuratury, choć niewiele brakowało. Tyle z mojej strony ku przestrodze.

Gość Gosc

Teraz to mnie przezaziłeś 😬😬

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Teraz to mnie przezaziłeś 😬😬

Nigdy nie wiadomo na kogo tu trafisz. Może to być chora psychicznie lub przestępczyni, a czasem zbok udający kobietę. Skoro piszą tu ludzie, którzy twierdzą, że jedzą kupę, po użytkownikach tego forum można się spodziewać najgorszego. Szkoda, że nie byłem taki mądry parę lat temu.

Gość Gość
23 minuty temu, Gość Gość napisał:

WSZYSTKO! Nie chcę opisywać,  bo nie mam zamiaru wracać do tego, przypominać sobie szczegółów znajomości z tymi degeneratkami. Mogę jedynie napisać, że na początku obie bardzo dobrze się maskowały, udawały miłe i normalne. Na szczęście jakoś wyplątałem się z tych znajomości bez pomocy policji i prokuratury, choć niewiele brakowało. Tyle z mojej strony ku przestrodze.

Psychopatki z kafeterii. Kolejny powód bym nie odwiedzał więcej tego forum.

Gość Gosc
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Nigdy nie wiadomo na kogo tu trafisz. Może to być chora psychicznie lub przestępczyni, a czasem zbok udający kobietę. Skoro piszą tu ludzie, którzy twierdzą, że jedzą kupę, po użytkownikach tego forum można się spodziewać najgorszego. Szkoda, że nie byłem taki mądry parę lat temu.

Muszę przyznac ci racje,patologi to tutaj nie brakuje

Gość Gość
54 minuty temu, zblazowany napisał:

No ja tam mam atrakcyjnie koleżanki ledwo po dwudziestce i większość to dziewice. Widać w jakim towarzystwie obracasz 😉

W jakiej części kraju ty żyjesz? Chyba się tam przeniosę. Tam gdzie żyje to tylko tym dziewuchom seks,instagram i pieniądze w głowie, aż wstyd się z takim czymś zadawać... Poznanie poukładanej graniczy z cudem

Gość Gość

Najgorsze jest to że jedna z tych dziewczyn miała penisa.

Gość Gość

No dobrze a ja poproszę cipkę do wylizania , co wam laski zależy to że będziecie mieli milutko między nogami . Dajcie cipulki 

Gość Gość gość

Tutaj to przecież normalne, że zboczeni goście przedstawiają się jako dziewice.

Gość Gość
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Najgorsze jest to że jedna z tych dziewczyn miała penisa.

Nie, podszywie. Obydwie były 100% kobietami. Były natomiast chore psychicznie, wulgarne, niesamowicie zdemoralizowane i zdolne do wszystkiego.

Gość Ktos
54 minuty temu, Gość Gość napisał:

Sam/a masz coś z głową tak uważając można tylko stwierdzic że z tobą jest nie najlepiej.

Gość Gość
16 minut temu, Gość Gość napisał:

W jakiej części kraju ty żyjesz? Chyba się tam przeniosę. Tam gdzie żyje to tylko tym dziewuchom seks,instagram i pieniądze w głowie, aż wstyd się z takim czymś zadawać... Poznanie poukładanej graniczy z cudem

Mieszkam w najbardziej konserwatywnej części kraju i u mnie jest to samo. A im młodsza dziewucha, tym gorzej. Nie mogę już patrzeć na tą plagę lafirynd i materialistek. Lepiej żyć samemu a w spokoju.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Ktos napisał:

Sam/a masz coś z głową tak uważając można tylko stwierdzic że z tobą jest nie najlepiej.

Uderz w stół.... 😄

Gość Gość

Poproszę cipkę do lizania potrzebuje soczku 

Gość Gość7

A jak będzie, ładna, mądra, pełna zaket, ale nie dziewica to się nie nadaje?

Gość Gość

Oby miała soczystą cipkę 

Gość Hhh

Bez przesady 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Hhh napisał:

Bez przesady 

Soczysta lepiej się liże a jak smakuje mniam mniam