Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŁukaszŁukasz123

Jak wrocic do dziewczyny?

Polecane posty

Proszę o pomoc 
Spotykalem sie z dziewczyna 5 miesięcy. Ja z nia zerwalem, pozniej sam napisałem ze to byl błąd, ona bez zadnych pretensji od razu chciala powrotu. Problem w tym ze nie przegadalismy tego, zadnych wnioskow, nic tylko wrocilismy i znowu bylo jak dawniej, dawne spory sie nie rozwiązały. Po tygodniu od powrotu ona zerwala. Strasznie sie poklocilismy. Glownie to ja tak naprawde.

Nie wiem co teraz zrobic. Latwo powiedziec "zapomnij, bedzie inna". Pewnie ze kiedys bedzie i nie uwazam ze to koniec swiata, innych kobiet nie bedzie czy nie wyjde z domu bo pewnie ze swiat sie nie skonczyl. Tylko jakos mi tego szkoda. Po raz pierwszy od kilku lat spotkalem kogos z kim od 1 spotkania czulem sie jakbym ją znal tysiac lat, wszystko bylo takie proste. Gadalem z moja babcia (tak, pewnie ktos to wysmieje w komentarzu) i ona mnie wysmiala bo w sumie jaki byl powod rozstania?  Nie umielismy normalnie omowic tego co nam nie pasowalo bo oboje dlugo pracowalismy, nie bylo kiedy pogadac. Po prostu uwazam ze nie bylo sensu sie rozstawac. Kiedy ja zerwalem to tez nie mialo to sensu. Zerwalem bo bardzo rzadko sie widywalismy przez prace i przez ostatni miesiac spotykania sie czulem sie jak kolega a nie jej partner. Wszystkie moje jakies komplementy czy nawet teksty "szkoda, ze nie nocujemy dzisiaj razem bo brakuje mi cie w lozku, chcialbym zasypiac z toba" byly ignorowane i temat byl zmieniany. 2 razy sprobowalem o tym pogadac, powiedzialem ze sie czuje jakby ona nie chciala sie spotykac itd ale ona mi mowila ze postara sie widywac ze mna czesciej, nie widziala problemu. Ja rozumiem ze moze mialem za czesto pretensje ale czulem sie po prostu ignorowany, brakowalo mi czulosci ale wiem ze ona taka jest i nie jest jakos super uczuciowa. Dlatego z nia zerwalem bo pomimo tych 2 prob rozmow nic sie nie zmienilo. Nie jest tak, ze nie probowalem nic z tyn zrobic albo ze ot tak sobie zerwalem nie probujac jakichkolwiek dzialan. 

Chcialbym do niej wrocic ale jak?

Gość Gość

Nie wiem 😞

Gość Gość

Napisz do niej smsa 🙂

Gość Gość

Może zadzwoń do niej