Gość seba Napisano Luty 21, 2019 Cześć. Wybieram się ze znajomymi na majówkę do Paryża i wyczytaliśmy w necie , że tam można skorzystac z usług transportowych firmy autobusparyz , który wozi turystów po Paryżu i okolicy. czy się opłaci z niego korzystać i jakie macie ogólne wrażenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2019 34 minuty temu, Gość seba napisał: Cześć. Wybieram się ze znajomymi na majówkę do Paryża i wyczytaliśmy w necie , że tam można skorzystac z usług transportowych firmy autobusparyz , który wozi turystów po Paryżu i okolicy. czy się opłaci z niego korzystać i jakie macie ogólne wrażenia? Du pa ryża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2019 34 minuty temu, Gość seba napisał: Cześć. Wybieram się ze znajomymi na majówkę do Paryża i wyczytaliśmy w necie , że tam można skorzystac z usług transportowych firmy autobusparyz , który wozi turystów po Paryżu i okolicy. czy się opłaci z niego korzystać i jakie macie ogólne wrażenia? Będziesz pracowała na placu Pigal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Igor Napisano Luty 25, 2019 Ja zawsze z autobusparyz jadę. Kiedyś skorzystałem z innego przewoźnika, ale się zawiodłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mxm Napisano Maj 15, 2019 Dnia 25.02.2019 o 12:15, Gość Igor napisał: Ja zawsze z autobusparyz jadę. Kiedyś skorzystałem z innego przewoźnika, ale się zawiodłem. Bardzo dobry wybór! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Milena Napisano Sierpień 28, 2019 Bardzo dużo ludzi właśnie z autobusparyz korzysta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amrek Napisano Wrzesień 30, 2019 Ten przewoźnik nie zawodzi. Jedź z nimi spokojnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marcelina Napisano Październik 26, 2019 Bardzo warto z Autobudparyz korzystać. O wszelkich kosztach za bilet dowiesz się na ich stronie internetowej, ale są konkurencyjne w stosunku do innych przewoźników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amrek Napisano Grudzień 16, 2019 Dnia 26.10.2019 o 23:36, Gość Marcelina napisał: Bardzo warto z Autobudparyz korzystać. O wszelkich kosztach za bilet dowiesz się na ich stronie internetowej, ale są konkurencyjne w stosunku do innych przewoźników. Tylko trzeba wczesniej zadzwonić i zarezerwować bilet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina F56 0 Napisano Sierpień 15, 2020 Oczywiście,że się opłaca. Najlepszy polskojęzyczni kierowcy z doświadczeniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomasz.koralik 0 Napisano Sierpień 31, 2020 Tak jak jechać to tylko z Autobusparyz kilka razy z nimi jeździłem i jestem zadowolony. Na początku też polecił mi ich kolega. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek Miszczak 0 Napisano Sierpień 31, 2020 Super się z nimi jeździ. Bezpiecznie do celu i niczym się nie martwisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xyz67 0 Napisano Wrzesień 29, 2020 Nie raz jechałem z autobusparyz i zawsze już będę z tej firmy korzystał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zazanne 0 Napisano Październik 22, 2020 W pojazdach czysto i fajnie się jedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xyz67 0 Napisano Listopad 30, 2020 Również i dla mnie to bardzo dobry i odpowiedzialny przewoźnik. Trzeba bilety sobie wcześniej zarezerwować. Też można trafić na jakąś fajną promocję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip7n8 0 Napisano Grudzień 17, 2020 Bardzo fajna firma i otwarta dla klienta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdaola 0 Napisano Styczeń 24, 2022 Można spokojnie z nimi jechać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michalreszko 0 Napisano Wrzesień 23, 2022 Twierdzicie, że autobusoaryz dowiezie mnie pod większość miejsc, gdzie warto coś w Paryżu zwiedzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach