Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonia

SamaSonia

Polecane posty

Gość Gość
1 minutę temu, samepytania napisał:

od razu trzeba kraść? a tak swoją drogą to co to tak naprawde kradzież, gdy dobra naturalne są wspólne? A są.

Haha i ty się śmiesz nazywać kimś lepszym niż bydło które krytykujesz? Weź się nie ośmieszaj. Zmiany trzeba rozpocząć od siebie nim się zacznie głosić niezombie. Oblesna mentalność.

1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Haha i ty się śmiesz nazywać kimś lepszym niż bydło które krytykujesz? Weź się nie ośmieszaj. Zmiany trzeba rozpocząć od siebie nim się zacznie głosić niezombie. Oblesna mentalność.

bydło myśli po bydlęcu, zero własnego rozumu, taka różnica

Gość Hat
6 godzin temu, Gość Sonia napisał:

Nie mieszkam w wawie.  Szukam w innych potwierdzenia,że jestem fajną,dość mam już wmawianie sobie ,że jestem ekstra. 

To jest twoj problem. Kazdy jest inny, kazdemu podoba sie cos innego, tylko on/ona bedzie wiedziec co i nie musi ci powiedziec. Ty nie wiedzac o tym co komu sie podoba idziesz slepa uliczka. Zaakceptuj i pokochaj siebie, bo tak naprawde jestesmy ze soba na dobre i na złe, nie z innymi ludzmi, facetami, kobietami itd. tylko ze soba. Wiec w pierwszej kolejnosci powinnismy zaakceptowac (nie mylic z - nie zaniedbac i tolerowac niekorzystne dla nas rzeczy) i pokochac siebie, swoja swiadomosc i cialo. Gdy to zrobimy bedziemy postepowac tak, ze inni zaczna nas kochac albo przynajmniej szanowac, bo zadne ich zachowanie i ich perspektywa viebie nie bedzie w stanie zaburxyc twoj obraz miłosci do siebie. Od tego zacznij. Mysle, ze wchodzisz w tykajacy zegar i dlatego zaczynasz filozofowac. Zaczyna sie rozgladanie za samcem, ktory zrobi ci dziecko. Narazie ten zegar tyka po cichutku, ale za niedlugo bedzie brzmiał jak dzwon na Wiezy Mariackiej. Przedtem zylas w pedzie, bo trzeba kariere robic, wyksztalcic sie, ale natura - ta bezlitosna ..., sie wlaczyła, no i filozofujesz....

Gość zgościa

Już dawno zauważyłam że same pytania robi projekcje i często pisze nie na temat i nie rozumie piszących i daje złote rady z d... Często obrażając przy tym innych piszących.... Średnio pomocny człowiek tu :/. Czasem lepiej po prostu zamilczeć lub pisać w sposób bardziej wyważony i refleksyjny.

3 godziny temu, Gość zgościa napisał:

Już dawno zauważyłam że same pytania robi projekcje i często pisze nie na temat i nie rozumie piszących i daje złote rady z d... Często obrażając przy tym innych piszących.... Średnio pomocny człowiek tu :/. Czasem lepiej po prostu zamilczeć lub pisać w sposób bardziej wyważony i refleksyjny.

autorka jest sama w tłumie zombies, chyba jasna sprawa, rada szukać tych bez tel w łapach i łapać kontakt z takimi nienormalnymi bo norma = zombie, co tu trudno zrozumieć? a że przy okazji obraża się jakiś zombie, no cóż, niech sobie ściągnie appa na ten problem i poklika

Gość gość
31 minut temu, samepytania napisał:

autorka jest sama w tłumie zombies, chyba jasna sprawa, rada szukać tych bez tel w łapach i łapać kontakt z takimi nienormalnymi bo norma = zombie, co tu trudno zrozumieć? a że przy okazji obraża się jakiś zombie, no cóż, niech sobie ściągnie appa na ten problem i poklika

im więcej czytam twoich wpisów tym bardziej myślę że powinienes/powinnas siedziec w izolacji od ludzi. Obrażasz to ty wszystkich. Lecz się!

10 godzin temu, Gość gość napisał:

im więcej czytam twoich wpisów tym bardziej myślę że powinienes/powinnas siedziec w izolacji od ludzi. Obrażasz to ty wszystkich. Lecz się!

Niech leczą się ci z chorobą XXI wieku, marny wasz los