Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marekkkk

Adwokat Wrocław

Polecane posty

Gość Marekkkk

Witam serdecznie. Poszukuję kancelarii prawnej we Wrocławiu. Szukam prawnika do stałej współpracy przy obsłudze firmy właśnie od strony prawnej – opiniowanie umów, dochodzenie należności itd. Kogo polecicie? Gdzie będę mógł liczyć na terminowe i rzetelne podejście? Pozdrawiam.Witam serdecznie. Poszukuję kancelarii prawnej we Wrocławiu. Szukam prawnika do stałej współpracy przy obsłudze firmy właśnie od strony prawnej – opiniowanie umów, dochodzenie należności itd. Kogo polecicie? Gdzie będę mógł liczyć na terminowe i rzetelne podejście? Pozdrawiam.

Gość gość

Dobra jest pani Pawłowska, ma kancelarię na Świstackiego, jest też strona – kancelariapawlowska.pl/. Szybki kontakt jasne warunki cenowe, kompleksowa obsługa firmy. Jestem zadowolony z całej współpracy jak na razie. Zawsze dokumenty mam gotowe na czas, umowy są dobrze sprawdzane, jeszcze mi się żaden błąd nie zdarzył, mam spokój dzięki takiej obsłudze prawnej.

Gość Bogdanco

Zorientuj się w temacie kancelarii Klisz i Wspólnicy. Ja tam trafiłam bo mnie siostra skierowała i muszę przyznać że dobrze wybrałam 🙂 miałam okazję współpracować z Anną Klisz