Zosia 1992 0 Napisano Luty 22, 2019 Dwa miesiące temu mąż zostawił mnie i dziecko dla kochanki i z nią zamieszkał. Nasze relacje nie byly za dobre. Byłam przekonana że go nienawidzę i że on mnie też. Wyzywal am go i nie chciałam widzieć. On mnie też. Wrócił do mojego życia. Niby przychodzi do syna ale zamiast się z nim bawić to rozmawia ze mną. Odzywa się wieczorami jak śpi. To jest żałosne.... Najgorsze jest to że ja kocham tekiego glupka albo po prostu jestem glupsza od niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Luty 22, 2019 Nie masz dla siebie odrobiny szacunku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zyrafa Napisano Luty 22, 2019 Coz Zosiu, pewnie okazalo sie, ze zycie z kochanka na co dzien juz nie jest tak ekscytujace, jak schadzki w tajemnicy. Powiedz mu, zeby przychodzil do dziecka i temu dziecku poswiecal czas, a nie zajmowal sie rozmowami z Toba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zosia 1992 0 Napisano Luty 22, 2019 Nie wiem co mną kieruje.. Nie wiem czy to nie chęć zemsty na tej idotce a przy nim przy okazji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Luty 23, 2019 Teraz kochanka pierze zaspermione gacie i śmierdzące skarpety, a ty korzystaj ze swojego męża robiąc szmacie na złość. Strzelcie sobie fote jak się całujecie i jej wyślij podpisując - obowiązkowo wypierz mu na jutro gacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Luty 23, 2019 I spróbuj zarazić się gdzieś kiłą (na jakimś dworcu, albo co...). Niech jej ku..s zaniesie krętki blade na ku..sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zosia 1992 0 Napisano Luty 23, 2019 Haha rozsmieszylo mnie to troche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zosia 1992 0 Napisano Luty 23, 2019 Nawet bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Luty 23, 2019 8 godzin temu, Gość Gość napisał: Teraz kochanka pierze zaspermione gacie i śmierdzące skarpety, a ty korzystaj ze swojego męża robiąc szmacie na złość. Strzelcie sobie fote jak się całujecie i jej wyślij podpisując - obowiązkowo wypierz mu na jutro gacie Hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Luty 23, 2019 Gorzej jak to kochanka wpadnie na pomysł z tą kiłą i mąż ci ją przyniesie na k..sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Luty 23, 2019 o już jakaś kochanka się pieni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Luty 23, 2019 Chyba tobie w peesdzie sie coś pieni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Luty 23, 2019 2 godziny temu, Gość Gość napisał: Chyba tobie w peesdzie sie coś pieni a ty zazdrościsz bo twoje zwiędłe peeścisko zarosło mchem i pajęczyną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Luty 24, 2019 Tobie nie tylko w peeśdzie sie pieni, ale i z kącika ust coś ci cieknie... ... ty już przestań sie walić!! Bo ty już pełna jesteś!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Luty 24, 2019 Walić to trzeba ciebie w ten pusty łeb nic warty tłumoku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Luty 24, 2019 ona jest niedowalona więc się tu sra od dawna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Luty 24, 2019 Lepiej być niedowalona, niż tak jak ty nie nadążać spe/rmy połykać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach