Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierująca

Czy wypada dać instruktorowi w połowie jazd

Polecane posty

Gość kierująca

własnoręcznie upieczone babeczki? Lubię go, on mnie. Jest lekki dystans, bo oboje niestety zajęci. Ale jest miło... Wypada?

Gość Instrukrore
5 minut temu, Gość kierująca napisał:

własnoręcznie upieczone babeczki? Lubię go, on mnie. Jest lekki dystans, bo oboje niestety zajęci. Ale jest miło... Wypada?

Zwal mi konia ustami a nie jakies babeczki...

Gość kierująca

oj serio się pytam

Gość Diamencik
2 minuty temu, Gość kierująca napisał:

oj serio się pytam

A ja serio odpowiadam.

Skoro to jest problelem o ktory musisz pytac sie na forum, tzn ze sie w nim zauroczylas i chcesz obrobic jego buzdygana.

Po ci te podchody

Gość kierująca

nie jestem pierwszą lepszą

Mysle, ze nie. 

Możesz mu upiec te babeczki na zakonczenie kursu, w formie podziekowania za wspolną pracę. W tej chwili może to odebrać dwuznacznie, choć zalezy jakie macie relacje, czy jest dystans miedzy wami itp. czy luźna guma

Gość Gosciu z innym podejsciem

Nie jestem pierwsza lepsza... To po co sie pytasz na forum czy sie wywalic z instruktorem jak masz faceta, jeszcze on ma tez kogos. Bo co jest fajny mily I dobrze sie wam gada a jaki ma byc chamski I arogancki? Za to mu placisz zeby byl mily bo gdyby byl ch***m nie zarobil by na czynsz dla swojej kobiety, bo bys go tu obsmarowala na forum i wsrod kolazanek i nikt by z nim nie jezdzil, swoja droga babeczki tez pewnie mu upiekla do pracy kobieta  zeby mial cos slodkiego na deser a ten swiruje alvaro I rozdaje kursantka. Baby as beznadziejne ale typy tez w wiekszosci w tych czasach ku****m mysla ,ale sumasumarum to wy wiecznie jestescie nieusatysfakcjonowane,albo szukacie jakiegos impulsu I wiecznie go nie mozecie znalezc, a fscet mu baba cycki przed twarz wystawi albo tylek wypnie to zapomina o rzeczywistosci.. A pozniej ,,co ja zrobilem,, ale czasu nie cofniesz. A najgorzej polki za granica, zobaczy czarnego albo albanca ulizanego jak Don corleone to polakowi napluje w twarz, szanujcie sie dziewczyny a typy szanujcie swoje kobiety , nie lykajcie szitu z zachodu, I ...ia sie po bramach tylko dla tego bo ktos jest ,,fajny,, Elo! Mam niedzieje ze pomoglem Ci w decyzji

Gość kierująca

Jest luz, ale wiadomo, troche kontrolowany. W każdym razie często sobie zartujemy, zawsze jest wesoło, czasami spokojniej, ale tez fajnie.

Gość kierująca

z tego co powiedzial to jego partnerka tylko od święta robi mu kanapki

Gość Gosc

Po co odpowiadacie na głupie prowokacje ? 

Gość kierująca

to nie jest prowo

Gość Gosc

To trzeba byc tępym żeby piec instruktorowi babeczki i jeszcze je dawac w trakcie jazdy .

Gość kierująca

każdy sadzi własną miarą

Gość Gosc
41 minut temu, Gość kierująca napisał:

nie jestem pierwszą lepszą

A kim ? Jedną z wielu . 

Gość O M G

Nie ma to jak oszukiwac samego siebie .. A co tak Ci powiedzial ? To moze mu zacznij obiady gotowac jak taki biedny.. ludzie sa powaleni.. bez urazy dla nikogo tu ale jak sobie tak pomyslec 50 proc zwiazkow tak u nas w kraju wyglada, jedno wiecznie narzeka na drugie, nikt juz w zwiazku wiecej biz 5 lat nie wytrzymuje, chyba ze dzieci to moze 10 a pozniej kazdy wali po rogach, zrob mu babeczki, przeciez to tylko babeczki... Nie ?... pff

Gość gosc
1 minutę temu, Gość O M G napisał:

Nie ma to jak oszukiwac samego siebie .. A co tak Ci powiedzial ? To moze mu zacznij obiady gotowac jak taki biedny.. ludzie sa powaleni.. bez urazy dla nikogo tu ale jak sobie tak pomyslec 50 proc zwiazkow tak u nas w kraju wyglada, jedno wiecznie narzeka na drugie, nikt juz w zwiazku wiecej biz 5 lat nie wytrzymuje, chyba ze dzieci to moze 10 a pozniej kazdy wali po rogach, zrob mu babeczki, przeciez to tylko babeczki... Nie ?... pff

Zgadzam sie

Gość guest

a moim zdaniem jak najbardziej możesz mu dać babeczki. Jeżeli ten gest nie ma złych podtekstów czy zamiarów to chociażby z ludzkiej uprzejmości możesz podarować mu taki prezent na umilenie dnia.