Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajek

Anonimowe wyznanie miłości- domysły

Polecane posty

Gość kajek

Witajcie.
Od tygodnia dostaję tajemnicze sms-y z nieznanego numeru - są to wyznania miłosne i delikatne komplementy (np.że nadawca "kocha" jakąś moja cechę charakteru). Raczej nie ma informacji że gdzieś mnie widział jak robiłam X czy byłam ubrana tego i tego dnia w Y i Z, więc mniemam że to osoba którą znam, ale nie widuje mnie za często. I nawet mam pewien typ...w tym rzecz, że osoba o której myślę skrajnie mnie irytuje! Ów pan (nazwijmy go A.) mieszka w mieście obok, poznałam go jakieś pół roku temu na domówce u znajomych. Głośny, zakręcony, wszędzie go pełno - a ja introwertyczka -no po prostu nie mój typ.... Potem widzieliśmy się (zawsze w większym gronie) jakieś 4-5 razy, rozmowy bez udziału innych za bardzo nam nie wychodziły, raczej nie mamy wspólnych hobby itd, odniosłam też wrażenie że jest ciut zarozumiały. Ale najwyraźniej nie przeszkadzało mu to żeby się mną zauroczyć, co też przekazała mi jedna z koleżanek z tego grona. Przyznaje ze specjalnie zachwycona tym nie byłam; z tego też powodu parę ostatnich spotkań opuściłam, żeby go nie spotkać. Podejrzewam, że wyprosił numer od jednej z koleżanek.
Nie wiem, co z tym zrobić - z jednej strony mam ochotę mu napisać że mnie nie interesuje, a z drugiej nie mam 100% pewności że to on...

Gość mmm

kochana... jakie ja dostaje smsy.nie przebije ich nic:classic_wink:

masz dwa wyjscia.albo olac czubka.albo stac sie czubkiem.ja czasem sie staje 😉

Gość Ancik

A próbowałaś dzwonić? Wtedy wyśledzisz po głosie :classic_biggrin:

Gość Gość

Niech ktoś zadzwoni z innego numeru i zapyta czy to pan A. Dzwonie w sprawie oferty blabla. 

Gość kajek
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Niech ktoś zadzwoni z innego numeru i zapyta czy to pan A. Dzwonie w sprawie oferty blabla. 

O, racja! Ode mnie nie odbiera, ale to było raczej wiadome. Dziś niedziela i późna godzina, spróbuję jutro.

Gość kajek
17 minut temu, Nowy Dzień Nowa Ja napisał:

Najpierw musisz być pewna kto jest autorem smsów.

nie zakładaj z góry ze to A. życie jest przewrotne 😉

Niby racja...ale nie mam zbyt wielu znajomych, a skąd obcy miałby mieć mój numer?

Gość Gosc

Napisz w ciemno, że nie wiesz kim jest i ze nie jestes zainteresowana . No chyba , ze nie jestes tym z imprezy zainteresowana, ale innym tak 😉

Gość Gość

Kiedyś przez 4 lata byłam nekana przez komornika i innych ludzi. Do nikogo nie docieralo ze nie jestem nomen omen Honorata Ś. 😄