Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola

Problem z chłopakiem

Polecane posty

Gość Ola

Cześć,

mam problem moim narzeczonym. Od kilku dni jest w nie najlepszym humorze, jakiś taki przygaszony, wkurzony i mało się do mnie odzywa. Zaczęłam się martwić i pytać o co chodzi, ale powiedział, że nic, że ma jakiś problem, ale chcę go sobie w spokoju sam przemyśleć i żebym go nie naciskala, że nie chce mi na razie mówić. No ale wczoraj już nie wytrzymałam, rozplakalam się i zapytałam czy chodzi o nasz związek i czy coś się stało. To powiedział, że nie chodzi ani o nasz związek, ani o mnie, że mnie nie zdradził, nie chce mnie rzucać itp. i żebym sobie nie tworzyła historii tylko dała mu trochę czasu.

Tylko, że jest mi ciężko, bo z innymi osobami gada w miarę normalnie i dlatego ciężko mi uwierzyć, że nie chodzi o mnie. On się denerwuje kiedy zaczynam naciskać, ale ja też się denerwuję, bo nie wiem o co może mu chodzić. Powiedział dzisiaj, że szybciej by się z tym uporał, gdybym tak na niego nie naciskala. Myślicie, że powinnam dalej wypytywać, czy dać mu trochę przestrzeni? To nie jest łatwe dla mnie kiedy widzę, że coś nie gra. 

Gość Ola

tydzień temu powiedziałam mu że pracowałam w agencji towarzyskiej,czy to przez to?

Gość Ola-autorka watku
Przed chwilą, Gość Ola napisał:

tydzień temu powiedziałam mu że pracowałam w agencji towarzyskiej,czy to przez to?

...a(ka) 

Jak nie masz nic mądrego do napisania to się nie odzywaj. 

Gość Ola-autorka

Ubóstwiam uprawiać z nim seks oralny. Niestety teraz nie mogę tego robić, ponieważ on mi na to nie pozwala a mam na to straszna ochotę

za nim go poznała zajmowała się tym zawodowo 

Gość Bimba

Chłopak "wszedł" na etap pokazywania ci twojego miejsca w związku!

Będziesz teraz przez jakiś czas gnojona, lekceważenia i sprawdzana ile możesz wytrzymać.

Gość Xxxx

Dla mnie nie ma czegos takiego, jak moj problem czy twoj problem, sa NASZE wspolne problemy, a on niech sie okresli, a nie wykancza Cie emicjonalnie. Ja bym dalej naciskala, bo tak sie zyc nie da.