Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Polki uwielbiają

Polecane posty

Gość Gość

Cudzoziemców. To niezaprzeczalny fakt. Na intagraamie można obejrzeć setki hasztagow gdzie Polki wrzucają fotki ze swoimi egzotycznymi partnerami. Jest nawet taki profil z hindusami i zagranicznymi partnerkami i oczywiście królują tam kobiety z nad Wisły. Zresztą panowie z Indii sami przyznają że Polki tracą dla nich głowy i że niekoniecznie przyjeżdżają do Polski w celach zarobkowych. Oprócz hindusow  bardzo często można zobaczyć Polki w ramionach nigeryjczykow Arabów A więc raczej ciemniejsze karnacje  pociągają. Jak myślicie skąd się bierze ta fascynacja wśród Polek egzotycznymi mężczyznami?

Gość Gość ona

Moim zdaniem nie tylko Polki na nich lecą. Francuski czy Niemki również chętnie wiążą się z nimi

Gość Gość

Podobno agencję pracy zachęcają hindusow do pracy w Polsce tym że łatwo mogą znaleźć tutaj żonę heh 

Gość Rtd

Nie od dziś wiadomo że Indie mają problem z powodu braku kobiet. Więc z pewnością będą szukać zon w innych krajach w tym także w Polsce 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Rtd napisał:

Nie od dziś wiadomo że Indie mają problem z powodu braku kobiet. Więc z pewnością będą szukać zon w innych krajach w tym także w Polsce 

To niech podziekuja swoim rodzicom za aborcję żeńskich płodów. To jest właśnie powód tej zaburzonej równowagi płci 

Gość Gość ona

Czy Polacy powinni zacząć się bać?

Gość Flower
5 minut temu, Gość Gość ona napisał:

Czy Polacy powinni zacząć się bać?

Biorąc pod uwagę liczbę takich związków i fakt że zdarzają się coraz częściej z pewnością polscy faceci mają powody do niepokoju 

Gość AlicjawkrainiePL

A może jakby Panowie Polacy interesowali się tymi kobietami, to nie szukałyby za granicą 🙂

Gość Gość
3 minuty temu, Gość AlicjawkrainiePL napisał:

A może jakby Panowie Polacy interesowali się tymi kobietami, to nie szukałyby za granicą 🙂

Czyli według Ciebie to wina Polaków że Polki pchają się w objęcia cudzoziemców?

Gość AlicjawkrainiePL
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Czyli według Ciebie to wina Polaków że Polki pchają się w objęcia 

Nigdzie nie wspominam, że tak jest w każdym przypadku, bo jest wiele różnych przypadków ale z rozmów z kilkoma takimi kobietami wynikało dla mnie, że brak zainteresowania ze strony krajanów był znaczącym czynnikiem szukania miłości poza Polską.

Gość Gość

Być może to jakieś pasztety na które nikt nie zwraca uwagi 

lol jest mnostwo nagran na ytube w ktorych nygusy bardzo chwala sobie ze polki sa najlatwieszymi kobietami dla obcokrajowcow

Gość Gość

Tylko że taki obcy wcale zbytnio się nie musi starać żeby zdobyć Polkę jednak wobec krajanow są już bardziej wymagające 

Gość Rtd
1 minutę temu, LvciferAvgvstvs napisał:

Skoro polki są takie łatwe co to mówi o polakach, którzy nie potrafią ich poderwać?

Nie przesadzaj. Jednak większość potrafi je podrywac 

Gość Gość

Istnieją nawet poradniki jak podrywac Polki 

Gość Gość ona

To wam powinno być wstyd panowie. Powinniście walczyć o swoje kobiety i starać się i traktować jak należy to by nawet nie spojrzaly na innych A wy tutaj biadolicie 

Gość Gość ona

A ja mam pytanie do panów. Czy jesteście zazdrosni o takie kobiety czy jest wam to obojętne?

5 minut temu, Gość Gość ona napisał:

A ja mam pytanie do panów. Czy jesteście zazdrosni o takie kobiety czy jest wam to obojętne?

Zależy od kobiety. Jeśli znam ją dłużej, podoba mi się i chciałbym z nią nawiązać relację seksualną, a zostałem odrzucony na rzecz kogoś innego to zazdrość jest oczywistą reakcją. Nie ma znaczenia czy zostałem odrzucony na rzecz obcokrajowca czy krajana, chociaż obcokrajowca jest zawsze łatwiej zniszczyć w triumfalnym akcie zdziczałej zemsty.

Pozostałe relacje polka - obcokrajowiec są mi absolutnie obojętne. Czasami mogą doprowadzić do odrobiny sardonicznego humoru gdy polka chwali się związkiem z obcokrajowcem a po roku ma status związku "samotna matka", a jak wiadomo czarnej radości nigdy zbyt wiele.

Gość Gość

Nie wiem czy to takie śmieszne kolego 

Oczywiście, że śmieszne. Gdy mam świadomość jak tragikomiczne będzie życie dziecka w kolorze bladego gówna wychowywanego przez narcystyczną psychopatkę to aż mi się cieplej robi na kamieniu który mam zamiast serca.

Gość Gość

Tak ale niestety przez takie rozwiazle kobiety Polska przestaje być białym krajem i niestety upodabniamy się do Francji czy Niemiec 

Gość Patriota

Ja bym wolał żeby Polska pozostała Polską. 

Polska zawsze będzie polską, nikt jej geopolitycznego położenia nie zmieni, chyba że parę głowic nuklearnych. Społeczeństwa przychodzą i odchodzą, są zastępowane przez inne, nowsze. Słabość jest zastępowana przez siłę. Jeśli to co nazywasz polskością jest zbiorem skostniałych, przestarzały przesądów to polskość musi wyginąć.

Gość Patriota

Dawniej jak ktoś obcy chciał poderwać pannę to miejscowi chłopcy zaraz wytlumaczyli mu że nie warto. A jak był uparty to dostał w gębę i wracał z podkulonym ogonem do siebie. A teraz? Robią co chcą z polkami 

Dawniej brat robił siostrze dziecko. A później dziecko było średnio płodne z przewagą średnio nad płodne. A teraz zgadnij, dlaczego już nie jest tak jak dawniej.

Gość Gość

Pojedynek liberala z konserwatystą he he 

Gość Gość

Wracając do tematu. Nie warto się tym przejmować. Samica i tak zrobi co będzie chciała i nie mamy na to wpływu. Oczywiście rozumiem że może to budzić zazdrość ale to nic nie zmienia. Nawet gdybyś dał w gębę takiemu hindusowi to i tak nic nie zmienia. Po prostu trzeba to zaakceptować