Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Precz z niewolnictwem

Jak zdominować dominę?

Polecane posty

Gość Precz z niewolnictwem

Macie jakieś pomysły?

Gość Gość

Tylko eunuch może taką zdominować. Jabyś się postawił dominie do by ci po prostu jaja skręciła.

chyba musisz ja w sobie rozkochać, i to tak że pomyli jej się bilans zysków i wad swojej pozycji

9 godzin temu, warczypies napisał:

chyba musisz ja w sobie rozkochać, i to tak że pomyli jej się bilans zysków i wad swojej pozycji

Świetny przepis. Prosty i szybki w wykonaniu, danie dla dwóch osób. Sam Makłowicz byłby dumny. Tylko czy to będzie smaczne, Warczy?

Ten smakuje, kto delektuje się smakiem spełnienia. Najważniejsze żeby nie było tu grama frustracji i kombinowania, bo tylko prawdziwej damie posiadanie niewolnika dodaje klasy. A prawdziwemu dżentelmenowi, posiadanie niewolnicy? ... no cóż, dżentelmeni o tym nie mówią 😄

33 minuty temu, warczypies napisał:

Ten smakuje, kto delektuje się smakiem spełnienia. Najważniejsze żeby nie było tu grama frustracji i kombinowania, bo tylko prawdziwej damie posiadanie niewolnika dodaje klasy. A prawdziwemu dżentelmenowi, posiadanie niewolnicy? ... no cóż, dżentelmeni o tym nie mówią 😄

Ładne, tylko mało prawdziwe. Każdy, nawet ten z najtwardszą ręką, czasem pragnie oddać się we władanie. Zapomnieć się, być bierny. Nie można tylko dawać, albo wyłącznie brać. Oczywiście, niektórzy są bardziej aktywni, inni pasywni z natury, dominujący, czy ulegli, ale żeby tak zawsze, każdego dnia, wchodzić w rolę? To nei służy nikomu. 😉

Ładne i do tego prawdziwe. A nawet przeszło mi przez myśl, że właśnie po to ludzie wymyślili pracę od poniedziałku do piątku. Ludzie są bardzo pomysłowi,a niektórzy mają nawet talenty aktorskie.