Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vita

Opor mezczyzny

Polecane posty

Gość vita

Czuje opor mezczyzny,jakby mur przed zaangazowaniem.Gdy mowie cokolwiek o nas,czuje ze on to hamuje.Mowi ze chcialby zeby miedzy nami cos wyszlo,jednak ja odczuwam jakby ciagle wszystko stopowal.Czasem w zartach mowilam delikatnie cos o nas,ale wtedy on od razu to hamowal,mowil cos typu: no moze,kto wie,najpierw trzeba to i tamto.Ja rozumiem ze to realistyczne podejscie,ale mam wrazenie ze on w ogole nie widzi tego.Przeciez gdyby chcial,to by jakos dazyl,mial nadzieje,a ja czuje opor i hamowanie.W takim razie po co zawraca glowe

Gość stypa u kazika
5 minut temu, Gość vita napisał:

Czuje opor mezczyzny,jakby mur przed zaangazowaniem.Gdy mowie cokolwiek o nas,czuje ze on to hamuje.Mowi ze chcialby zeby miedzy nami cos wyszlo,jednak ja odczuwam jakby ciagle wszystko stopowal.Czasem w zartach mowilam delikatnie cos o nas,ale wtedy on od razu to hamowal,mowil cos typu: no moze,kto wie,najpierw trzeba to i tamto.Ja rozumiem ze to realistyczne podejscie,ale mam wrazenie ze on w ogole nie widzi tego.Przeciez gdyby chcial,to by jakos dazyl,mial nadzieje,a ja czuje opor i hamowanie.W takim razie po co zawraca glowe

po co ci jego zaangażowanie? 

Gość vita

Bo ja chce zwiazku a nie przygody.

Gość Stypa u kazika
4 minuty temu, Gość vita napisał:

Bo ja chce zwiazku a nie przygody.

Po co ci związek?

Gość koloOn

Nie widzi tego na przyszłość

Gość Ell.

Mysle, ze jestes nieobiektywna. Pytasz czemu zawraca glowe, jednoczesnie nie angazujac sie. 

Bo pozwalasz na bezkarne buszowanie po twoim  zyciu. Skoro tolerujesz taka sytuacje, to dla niego jest droga wolna. Korzysta wiec. Co tu takiego trudnego do zrozumienia?