Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Qwerty

Facet oddał mój prezent mamusi

Polecane posty

Gość Qwerty

Nie wiem czy się śmiać czy płakać 🙂 otóż ułożyło się tak, że nie spędziliśmy razem Świąt i spotkaliśmy się dopiero w styczniu-mieszkamy razem, ale mieliśmy małe zawirowania i on na ten czas wrócił do rodzinnego domu. Dostał ode mnie prezent świąteczny, a mi powiedział że mojego zapomniał wziąć i następnym razem przywiezie. Myślę ok, nic się nie stało. Wiem że kupił moje ulubione perfumy. Ogólnie w ciągu roku nic od niego nie dostaje, on nie uznaje żadnych okazji, jest skapy. Co się teraz okazało? Że jego mamusia niedawno miała urodziny i on dał jej w prezencie perfumy, które mi kupił z okazji gwiazdki.... Zrobiło mi się mega przykro, że zrobił coś takiego.

Nie wiem czy wyolbrzymiam, czy powinnam sobie odpuścić i nie myśleć o tym, ale pokazał chyba jaka jestem ważna dla niego. 

przecież może kupić drugie dla Ciebie

Gość qwerty

ale nie kupił, zamiotl temat pod dywan :) stwierdzil,ze juz dawno po świetach i co mi chodzi...

a ja mam dziś imieniny a mojego nie ma bo w delegacji życzeń nie złożył. W sumie autorko dawno po świętach odpuść

Gość karramba345

Przeciez jemu na tobie nie zalezy. Swiat nie spedziliscie razem, bo nie czul potrzeby by je z toba spedzic. Jak byliscie pokloceni, to to byla najlepsza okazja zeby sie pogodzic. zawirowania??? poprostu tu nie ma milosci. 

Gość Martyna

Może ma Cię dość, tylko nie wie jak Ci o tym powiedzieć. Odejdź i nie marnuj mu życia...

Gość qwerty

sam chciał wrocic, wiec chyba nie trzymam go siła :) poprostu zrobilo mi sie dziwnie jak powiedzial,ze juz po swietach wiec oddał moj prezent mamie. Poczualam sie jakby w ogole mu jednak nie zalezalo i mnie nie szanował

Gość Danka

Przykro mi ale nie ma tu ani szacunku, ani miłości... Wiem co pisze, sama byłam w takim związku i również dawałam sobie wmówić, że wyolbrzymiam ale jak pozwolisz raz i on to zobaczy, że nie musi się starać bo Ty i tak z tej miłości do niego zniesiesz wszystko to będzie już tylko gorzej.... 

Gość qwerty

No własnie, to juz nie pierwszy taki incydent zwiazany z jego skąpstwem i zapominaniem o mnie w swieta czy urodziny :/

Gość Uuuu

Słabo...