Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy słyszałyście o tym że znieczulenie przy cesarce może powodować autyzm u dziecka

Polecane posty

Gość gość

Szczerze mówiąc zaciekawił mnie ten temat. Ponoć szpitale nie dają kobiecie prawa wyboru, czy chce znieczulenie do cesarki czy nie...co uważacie, dlaczego kobiecie odbiera się taką podstawową wolność wyboru???

Gość gość

prowo 1/10

z jednej strony doceniam tę prowokację jako satyrę na ...yzm ludzi którzy nie szczepią dzieci...z drugiej wypaliło mi to trochę mózgu

Gość Gosc

Moze wrocmy do ludzi pierwotnych i tnijmy sie na zywca. A co tam.

Gość Gramofon
11 minut temu, Gość Gosc napisał:

Moze wrocmy do ludzi pierwotnych i tnijmy sie na zywca. A co tam.

a skad wezmiesz włosie mamutów do pozszywania?

Gość Gosc

Te baby sa coraz głupsze. Od czego to zależy? Od nafaszerowanej żywności? A może przez to, ze chcą być mądrzejsze od lekarzy, albo marzyły o medycynie, ale nie wyszło i teraz bawią się w dr housa? Szczepionki powodują autyzm, bo powiedział tak koleś, który o medycynie nie ma zielonego pojęcia, jednocześnie promując coś co również ma skutki uboczne. Najlepiej to leczie się toksycznym powodujacymi raka pestakim moreli, bo przecież pan który nie ma pojęcia o medycynie powiedział, ze to pomaga. Pomijając już sam fakt, ze pan uważający, ze szczepionki to zło, promuje wit. C lewoskretna, która wgl nie istnieje. Nie ma czegoś takiego jak wit. C lewoskretna. A wy głupki płacicie u niego miliony za to, a dostajecie zwykłą wit. C dostępna w aptece o wiele tańsza. Bym posłuchała jakby to mówiła os, która ma jakiekolwiek pojęcie o medycynie. Po co udajesz ferment o czymś o czym nie masz pojęcia? 

Gość Domi

Nie wiem,ale znam 2 autystycznych dzieci z porodów SN ,bo lekarze za długo zwlekali . Mój syn z CC choć ze wskazan a nie mojego widzi mi się jest zdrowym , mądrym 3 latkiem 

Gość bubu

Jestem mamą autysty i jak czytam takie tematy to opadają mi ręce. Co jedna to głupsza. Najgorsze, że jak wejdziesz na fora dla matek z autyzmem to znajdziesz wiele takich oszołomek które jakoś sobie muszą wytłumaczyć nieszczęście, które je spotkało. Bardzo łatwo żerować na tragedii, wiele tych kobiet jest strasznie podatnych na brednie, teorie spiskowe i jest gotowa zostawiać grubą kasę u każdego kto obieca im cud. Mam wrażenie, że autyzm to ulubiony temat do śmiechawy na tym forum, im mniejsza wiedza, tym większa śmiechawa, a dzieci autystyczne to ulubieni chłopcy do bicie. Co chwila na forum widzę prowo jakiegoś trolla, któremu sie nudzi w życiu.

Gość Gosc

Zgadzam sie