Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlena

załatwiałam sie w pokoju i teraz nie potrafie pozbyć sie tego odoru z pokoju

Polecane posty

Gość marlena

Mieszkam z mężem u teściów i mam fobie przed załatwianiem sie w WC.Po prostu krępuję się bo teście stale siedzą za ścianą w pokoju.No i wpadłam na pomysł,że będę zamykała swój pokój na klucz i,,srała'' na gazete w pokoju.Do tej pory załatwiłam sie  w pokoju ze 20 razy (mam na myśli cały miesiąc).Teraz pojawił sie problem,bo teściowa skarży sie,że w całym mieszkaniu dosłownie czuć gównem Oczywiście do niczego sie nie przyznałam,a odchody regularnie wyrzucałam przez okno więc niby nie powinno śmierdzieć.A jednak teściowa mówi,że w mieszkaniu czuć odór.Pytała mnie czy przypadkiem wiem skąd to może powstawać,ale odparłam,że nic mi o tym nie wiadomo.Teść uważa,że ten smród wychodzi z nieszczelnej kanalizacji,ale ona-jego żona nie chce w to uwierzyć i wszędzie węszy.Boję się,że jak ona nakryje mnie na ,,sraniu w pokoju'' to będzie gotowa wyrzucić mnie z domu.Poza tym nie wiem jak usunąć ten smród z mojego pokoju.W łazience szybko znika ten odór z fekaliów a w pokoju to jakby nadal pozostaje i nie da sie tego pozbyć.Wietrzyłam pokój przez kilka godzin i to codziennie i mało co to daje.Czy ktoś wie jak sie tego pozbyć?

P.S.Odjutra załatwiam sie w centrach handlowych,bo zaśmierdzę cały dom i teściowa w końcu odkryje moją ukrytą prawdę.

Gość qwa

ja prdl

chciałeś/aś być zabawny a okazałeś/aś się być tylk żałosny/a i bezdennie głupi/a